Hjelmkamera

Hei. Tenkte jeg skulle kjpe meg et hjelmkamera. Er det billigst å bestille på hjelmkamera.no eller er det internasjonale/nasjonale som er billigere. Hva bør jeg kjøpe til ski bruk? Holder det med et billig et eller bør jeg gå for et dyrere?

skulle akkurat til å stille det samme spørsmålet! non som vet?

Om du/dere ikke får svar her, så PM Tallak om dette, han har litt peil på slikt!

Noen som har testet denne?

http://www.samsung.com/no/products/camcorders/digitalcamcorder/vp_x105l.asp

det følger med ekstra linse med kabel, dust at den ikke er avbildet, men det går vel an å google på modellen.


LK

til info, her er litt utfyllende opplysninger og bilder av Samsung versjonen:
http://www.dinside.no/php/art.php?id=216974
Det skal samtidig sies at den ikke har fått spesielt god omtale, og man må også huske på at dette ikke er et DV kamera men flashminnebasert kamera.
Test fra http://itpro.no/omtaler.php?op=Maskinvare&id=878

Jeg har en del erfaring med www.hjelmkamera.no sine løsninger, og er meget fornøyd med utstyret derfra. Jeg bruker et vanntett H20 kit med fjernkontroll og batteripakke. Det har 480 TV linjer, veldig bra vidvinkel og tåler en smell. Det har nå kommet en ny versjon som heter AV3 hvor kvaliteten har blitt ennå bedre, med 520 TV linjer, utskiftbar optikk og høyere lysømfintlighet. Dette har jeg ikke fått prøvd ennå, men hører mye positivt om det. Det blir dog en del dyrere.

Uansett er det utrolig gøy å filme med hjelmkamera fordi man ikke behøver å stå ved siden av og være tilskuer når man filmer, men er en del av morroa! Husk bare å komplettèr med andre vinkler også, det blir ofte ensformig å se alt fra hjelmen. Fest kameraet på skia/staven/støvelen/sykkelstyret/ramma/svigermor osv.

Og lykke til!

A-

Da blir det nok et fra hjelmkamera.no Takk for hjelpen

 
Annonse
Annonse
Annonse