Hjelm!!!

Etter et kraftig smell i hodet etter et forsøk på å ta hele rail"n, det gikk ganske bra helt til jeg mistet balansen i slutten av rail"n havnet på hodet først ned i steinhard is. Så fant jeg ut at jeg Må få skaffet meg en hjelm!!!! Er sitter hjemme i dag med karftig hodepine! HUff!

noen som har forslag til en bra freeride/freestyle hjelm?!
har tenkt til å bestille en på internett,lønner det seg el.?

min erfaring med protec er god. de er ikke så dyre, og de er gode og varme, pluss at de beskytter. det finnes dyrere hjelmer som også er gode, som cede og sweet. sistnevnte er supergod, men har derfor blodpris. med tanke på bestilling på internett så er det viktig at du prøver hjelmen før du kjøper den. de forskjellige hjelmene har forskjellig passform, og det er vanskelig å vite om du har L eller M. lykke til!

Kjører selv med protec og er svært fornøyd.
Men om du har uanstendige mengder penger du ikke vet hva du skal bruke på, kjøp sweet hjelm.

Kjører selv med Cebe Freeride (?) og er strålende fornøyd med passform. Prisen er også overkommelig

Kjører med Uvex hjelm, og er veldig fornøyd. Den er ikke så ille dyr, og sitter veldig godt på hodet. Har ganske lite hode, så jeg lette litt, men er altså veldig fornøyd. Tror ikke den er så dyr heller.

... en Cebe Powder som jeg er veldig fornøyd med. Sitter godt, er varm og koster ikke mer enn 950,-

Jeg fester ingen lit til raile- historien din, da du mest sannsynlig er jente....
Uansett: Setter du pris på hodet ditt så er ikke sweet hjelmen for dyr, med mindre du er veldig, veldig dum.
Ved å kjøpe sweet støtter du samtidig norsk næring....

Kjøp dem Giro Nine.. den er lett som bare søren, og er kul

Føyer meg gledelig inn i rekken av Protec-tilhengerne her. Gode hjelmer til en overkommelig pris. Men selv har jeg de to siste sesongene brukt crinic- hjelm og er også fornøyd med den. I tillegg så ligger de hjelmene en par-tre hundre kroner lavere i pris. Uansett; ikke bruk for mye tid på prisvurderinger og sånt, finn en hjelm som passer, betal det den måtte koste og få den på hodet. Det er tross alt tenker"n din du investerer pengene dine i...

Takker for alle svarene!!! Drar til den lokale butikken å ser om de har noen av hjelmene dere anbefaler!

hvorfor ikke kjøpe en burton RED hjelm, der er det mye å velge i! drit gode er de å!

en hjelm er en hjelm. bare å stikke i en butikk å teste hva du synes er komfortabelt det. begynner å bli lei denna hjelm debatten nå ass. har vært oppe ett par ganger før.

Kjoep Dainese. Det er brukbart

kjøp hamax...fåes på nærmeste leketøys butikk....lillesøstern min har en rosa en...men den bruker hun når hun er ute å sykler....

 
Annonse
Annonse
Annonse