Hemsedal nyttår. Hater det.

Lurer egentlig på hva dere som bor i Hemsedal og ellers ferdes mye i dalen (for å utnytte bakken) synes om hypinga over nyttår? Hele Bærum og Oslo Vest tar jo turen opp dit for å drikke, og halvparten har ikke engang med ski/brett. Personlig synes jeg det ødelegger for den gode stemningen som oppstår når folk som digger aktiviteter på snø kommer sammen... Nei, jeg er der helgen ETTER nyttår!

kommer nok til å være der for å stå på ski, men orker ikke utestedene nyttårskvelden.

Vi er en gjeng fra Grorud som skal oppover for å denge disse bærumsklysene. Vi har organisert en veddesntral der folk kan sette penger på
- hvor mange blingblingbøgiser som knockes i døgnet
- hvor mange bærumsjeksler som ligger igjen utafor hotellet hver kveld
- hvor mange sting hver bærumssoper må sy i snitt
- hvor mange av bærumsbøgisene som blir sterile etter saftige ballespark
- snittvinkelen på de perforerte armbruddene til bærumsrompisene
- hvor mange krykker hjelpemiddelsentralen på Gol må sende oppover i løpet av hælga

Tips og odds oppdateres hver time. Go betting!!!

Se også innom pilsgutta.com og gi ditt bidrag i gjesteboka MIwink Du skjønner det ikke nå, men sjekk det ut...

Utrolig bra at "utenifra"-folk også ser problemet... Vi gjennomsnittlige hemsedøler pleier i hvertfall å ligge lavt i terrenget på slike kvelder... Men det er vel sånn turistnæringa har lagd det, vi tjener jo like mye på øl som heiskort...? Folk trenger jo ikke ha ski på beina for å legge igjen penger i kassa.. Og jeg er glad til. Da blir det bedre plass i løypene!

Nei, men seriøst. I Hemsedal har det vært veldig fokus på å få få dempa festekulturen litt, og lage det litt mer familievennlig.. Var jo en stund et selskap som kalte seg skireiser eller noe, som kjørte busslass på busslass med 16-åringer opp hit, der mindre enn halvparten hadde med seg ski. Kun et eksempel. Hemsedal er jo kjent for skibakkene OG afterskien og all festinga. Blir jo en del bråk av sånt, er ikke alle innbyggerne som er like happy for å se sjanglende og spyende ungdommer (og voksne også), på vei hjem med familien og barna, mens de prøver å unngå å kjøre på noen gjennom sentrum..

 
Annonse
Annonse
Annonse