Hemsedal (lørd) 08.11.03

Fuck for faen alle skifolk! Snowblades ruler!!

Åhhhhh!!!!

Piss på fitta sjæl,ræv hæl!!!

HOLD NIVÅET OPPE PÅ FORUMET. SKJÆRP DERE. JEG GRÅTER NÅR JEG SER HVOR DÅRLIG DERE SKRIVER.

... for eksempel en privat liten førerapport fra Dalen i åpningshelgen! Det var tre heiser som duret og gikk, hollvin-, Holdeskar-, og Ola. Det hadde holdt lenge med Hollvin, men det ser vel bedre ut med tre enn med en heis i åpningshelgen.. Hemsedalsløypa var den eneste bakken som var åpen, og det var kjent maskinsnø for alle penga. Det er mulig å kjøre utenfor anlegget om du er over middels lite glad i utstyret ditt, og stein og annet skarpt dukket kjapt frem. Snøgrunnlaget i terrenget er bra nå, men man trenger litt fluff oppå før det er vits i å gjøre noe ut av det. Afterskien på Cafeen (ja, jeg vet det er mange lesere her inne som hater denslags..) tok seg opp etterhvert, og BRISKEBY kjørte stort på Hemsen nattklubb utover natta. Ingen tvil om at Hemsen kommer til å bemerke seg i Hemsedal i vinter. (er ikke helt objektiv her..) Om en uke er det AfterSkiParty, og er vi riktig heldige blir det litt fresht pow innen den tid også. Velkommen på fjellet!

Blader. Hvor gammel er du egentlig, 5?? det er greit å ha egne meninger men alle vet at snowblades bare er for folk som er for mongolide til å stå på ski. Snowblades er det mest simple i bakken. Face reality. Fuckings ape.

Takk for fin rapport Are.. Det sa meg hvertfall det at jeg ikke glippet det helt store.. Satt akkurat og så værmeldingen og den var jo relativt nedslående...forsatt mildt vær og det kommer nok dessverre til å ta litt tid før det VIRKELIGE føret er på plass...MEN det kan fort komme... skal være der 2 uker i julen så da kan du jo tenke deg hva jeg ønsker meg til jul...

 
Annonse
Annonse
Annonse