Hemsedal invaderes

Etter å ha lest foregående innlegg om Hemsedal, har jeg blitt mektig inspirert, og kan ikke dy meg... Jeg bare må skrive dette innlegget og få utløp for følelsene mine. Dere skjønner, nyttårshelgen i Hemsedal var ikke noe særlig. Forventningsfull dro jeg opp for å dyrke ski/snowboard-gleden og -miljøet. Da jeg endelig kom fram, etter å ha stått lenge i kø blant audier, bmw"er og mercedeser, innså jeg at denne nyttårsfeiringen ikke kom til å bli slik jeg hadde håpet... Det så ut til at jeg måtte feire den i samvær med innbitte prada/gucci/d&g/versace-tilhengere. Folk som sverger til hårbøyle uansett kjønn. Folk som drar hjem og skifter før afterskien... Folk som egentlig gir f... i bakken... Med hånden på hjertet kan jeg si at jeg ikke var særlig begeistret for det. Kjennes litt ut som om kjære Hemsedal invaderes av folk som bare vil ta seg ut og feste... Noen som er enige? Trenger å dele dette med noen...

alltid vært oppslrytt. Det gjelder alt fra bakke til folk. Rike sosser fra øst og vest møtes til dyst om å konkurrere om de dyreste bilene og beste maten.

Det er litt synd at hemsedal er er slikt sted. Annlegget har mye potensiale. Men med de dyre heiskortprisen er det desverre bare de rikeste som har råd til å ta seg en tur.

Når det gjelder drekka tror jeg Hemsedal er som de fleste andre steder.

Jeg er helt enig! Sossene er så kvalme og breske at det er til å spy av! Bor i Bærum, og jeg tror nesten halvparten av alle fra 16-20 år her stakk opp dit rundt nyttår. Denne halvparten var seff de som egentlig ikke vet hvordan man tar på seg et snowboard, men likevel kjøper de dyreste utstyret... Det er skikkelig lame tendenser.

enig i at det kan bli litt mye 17 årgamle gutter og jenter med strøket hår og gucci-øredobber som egentlig driter i ski og brettkjøring. men disse oppholder seg likevel lite i anlegget og er derfor lite i veien. skal du stå på ski eller skal du stå og nippe drinker dagen lang? og hva har audier, mercer, og bmw`er med saken å gjøre? man kan da for faen meg være en lidenskapelig, dyktig og usnobbete frikjører, jibber eller boarder selv om man har fin bil eller kommer fra vestkanten?

Jeg tror kanskje du kjørte feil ved Gol og kom til Geilo i steden for Hemsedal. Eller så skjønner jeg ikke hvor du har vært hen. Tilbringer selv hele sessongen i Hemsedal og har aldri vært plaget av denne typen mennesker. (Med unntak av påska selvfølgelig.) Kjører mest i parken og slipper pengemenneskene der, og fylla i Hemsedal pleier mer å bli som god gammaldags hyttefyll når vi er på skogstad. Men... Der var kanksje ikke du?

 
Annonse
Annonse
Annonse