Helv...! (beklager)

Skrev akkurat et ganske langt informativt svar på et foruminnlegg. Da innlegget skulle lagres var jeg logget ut, og dermed var hele skiten borte. Jeg var jo hele tiden pålogget Internet. Dette er ikke noe nytt problem. Jeg har lenge vært klar over dette, men glemmer meg bort i iveren etter å hjelpe andre.

Når skal Fri Flyt ta hensyn til slike problemer som dette?

Flere problemer, som dette, vedrørende Fri Flyt sin nettside har vært tatt opp for mer enn et år siden, uten at noe skjer.

Beklager; jeg la så mye i mitt innlegg; nå er jeg forbannet og makter ikke starte innlegget på nytt.

Fekk akkurat likt problem, skreiv sjølv eit bra langt innlegg. Ganske irriterande! orka iallfall ikkje skrive det på nytt..

er det egentlig en admin med peiling her? som kan fikse litt av hverten når folk spør?


bergenitch

skjedde meg....skulle svare fyldig på ff-mail, brukte nesten 40 min, og hele skiten forsvant når jeg skulle poste, fordi jeg var logget ut. DRIT!

Håper friflyt.no gjør en oppdatering på sidene snart, og ser på alle gode tips som er kommet inn på forumet. Ryktet i gata sier at en oppdatering snart kommer....håper det.

Det er mye på gjørelista allerede, uten at jeg kjenner den i detalj.

Jeg mister jevnlig ting i skjemaer. Dvs. gjorde det før jeg begynte å kjøre ctrl+a og ctrl+c for å kopiere visdomsorda før jeg klikker send.

Hvis du sitter på din egen maskin skal du sørge for å velge alltid pålogget. Det hjelper en del.

Det er forslagene jeg har, inntil timeout-grensa eventuelt økes... Når det eventuelt skjer, må alle bli flinke til å logge ut når de er ferdige på fellesmaskiner.

ja, dette er jævlig irriterende, men hvis det plutselig går jævlig treigt når du sender et innlegg, og etter 2 min tar oppdatering, kommer det to av samme griene....ser at mange har det samme problemet......

først trodde jeg det var noobs på jakt etter ff- poeng, m,en i det siste har det skjedd noen ganger med meg.

pluss at det ikke er så ofte at det lykkes med å lege til bildeserier.....

pluss at det ikke funker med linker.....håper dette blir lasgret da..hehe(kopierer det først ctrl+a + ctrl c)

hvor i hvilken meny/ hvordan velger du "alltid pålogget"?

På din side ("MIN SIDE"wink under menyen "Hjelp" finner du "automatisk pålogget"-funksjonen.

å være nesevis, men automatisk pålogging og alltid pålogget er to forskjellige ting! Ellers enig med dere, jævlig irriterende greie! Det var uansett et godt tips og trykke ctrl+a og ctrl+c før man sender. Det enkle er ofte det beste!!

tjolahopp!

Har også hadd problemer med å legge til bilder. Noen ganger går det andre ganger ikke. (ja, de var i rett format, og de var ikke over 200kb).


NMN

Samme problem, Garfield..

Hvis dere bruker Opera (www.opera.com) så kan dere sannsynligvis bare klikke tilbake og teksten er der fortsatt. Dette har ikke skjedd meg på Fri Flyt, men det funker i alle andre skjemaer, så jeg vil tro det funker her også.

For å unngå slike problemer kan det kanskje være en mulighet og skrive lengre innlegg artikkler osv i notepad før en legger de ut her.

Da vil det bare være å ta en "ctrl-c" --> "ctrl-v" og trykke "lagre innlegg"

Jeg har gjort dette i mange tilfeller. ikke bare her, men på flere andre forum, og f.eks e-post.

Man taper ikke noe på det hvertfall.

Jeg hadde samme problem, men jeg skrev en artikkel. når jeg skulle lagre den på siden var jeg logget ut og alt forsvant!!! jeg gadd ikke å skrive det på nytt heller!

 
Annonse
Annonse
Annonse