Helt enig med lederen i desemberutgaven av fri fly

Det er for dyrt i bakkene...
noen som er enig?

men samtidig så koster det en del å fikse big jump og half pipe og ha det i orden så jeg skjønner det egentlig. en kjipt at det skal være så dyrt. synes samtidig at klippekorta er sykt dyre i forhold og da med tanke på at stol heis tar 2 klipp. nesten ikke pris forskjell på klippekort og dagskort vøtt.
blir heiskorta billigere så trur jeg dem tjener mer i bakkene og for da har folk råd til å stå oftere

Forhold til prisnivået og lønningnivået ellers i landet synes jeg ikke heiskort er spesielt dyrt sammenlignet med andre land. Og når hvis man kjøper sessongkort er det faktisk ikke ille i det heletatt. Ordinærprisen på både Trollpass og Vinterland ligger vel på rundt 3500 kr, det synes jeg ikke er spesielt ille. Er man litt kreativ slipper man enda billigere unna. Dessuten kjøper jo en masse folk dagskort selv om de koster 200-300 kr, da er det jo ikke for dyrt. Personlig synes jeg det er for dyrt å kjøre i alpintanlegg uten sessongkort. Jeg har tatt konsekvensen av dette og er svært sjelden i annlegg hvis jeg ikke har sessongkort. Man tar ikke skade av å gå litt selv, og kjøringa blir offte bedre.

Det er jo faen meg ran og stå i de store trekkene... Koster jo fort 500 spenn for to dager......

meld dere inn, her er det store penger å spare for for alle, du får eit kort som gir deg 2 dagers for prisen på en, meld inn mamma, pappa, bestemor og bestefar og du sparer mye mye gryn i tilleg til at du har frihet til å farte litt rundt

 
Annonse
Annonse
Annonse