Helly Hansen-bekledning

Da var høsten her og på tide med utskifting av skibunaden. Ettersom jeg får særdeles gode priser på Helly Hansen holder jeg meg nok der, men sliter litt med å finne ut hvilke deler jeg skal velge. Skal både ha jakke og bukse. Jeg har sett litt på Elevate som er high-end, men lurer litt på om jeg faktisk trenger det.

Ser gutta som kjører HH, altså Stian Hagen, PK +++ ikke akkuratt kjører med Elevate, så har litt ambivalent frohold til å kjøpe den modellen som kanskje passer under litt andre forhold. Jeg driver mest med frikjøring, da telemark, storfjell og topptur. Vil helst ha skalljakke ettersom jeg har en Norrønna Primaloft som fikser de kalde dagene.

Et viktig kriterie er jo så klart hvordan stasen ser ut, både bukse og jakke sammen. Funksjonalitet og passform betyr mye, så lurer litt på hvilke erfaringer dere har med HH-produktene i denne sjangeren? Fant ikke så mange tråder relatert til HH-klær her, men verdt å prøvde=P

Har hatt litt HH igjenom åra, de ser vanligvis bra ut og koster ikke så mye som en del annet, men det trekker mer vann. Ikke at man er pisseblaut når dagen er slutt, men man må påregne mer fukt enn med GoreTex(og sikkert en del andre ting jeg ikke har prøvd). Kjørten del med HH-bukse og Whiteout-jakke, det var mer gjennomslag på buksa.

Da venter jeg bare på at en full Elevate-drakt skal komme til Norge. Innkjøpspris er ikke dumtsmile

 
Annonse
Annonse
Annonse