Heliskiing

Ser vanvittig herlig ut med heliskiing og ønsker å prøve ut dette snart! Noen som har tips hvor i Alpene man kan få testet dette og har peil på pris og sånn? Får man pakkepris med flere løft eller er det som oftest bare et løft?

Verbier har Heliskiing..5000kr pluss for 3 stk(personer) ..ett løft 2000høydemeter... www.verbier.ch
Italia har mange muligheter www.heliskiitaly.com der er det forskjellige pakker man kjøper. Skal være veldig bra.
Lykke til grin

Var i Alagna for noen år siden, da kunne du få et løft for ca 1000 kr/pers. Prata med noen som landa på en topp på 4200 moh og kjørte ned til Gressoney, ca 1500 moh...

Hva med Riksgransen eller Kittelfjall (som også har Catskiing)? Sjekk evt siste (?) nr av Åka Skidor. Billigste heliskiing jeg har sett. "Snart" i disse områdene bør nok forresten være i April og utover, tenker jeg.

har ikke prøvd heliskiing.. men det kan vel ikke være så sjukt mange høydemeter du får i kittelfjell og riksen.. jeg vet ikke jeg..

Ut mot neste halvår arrangerer vi helisking i brønnøysund.. Blir ikke fult så dyrt som 5000 kr, mye mere rimligere.. vi har ikke satt faste priser enda men de kommer..

kommer med mere informasjon senere.. ;D

Valgrisenche (sidedal i Aostadalen, Italia) har nok alpenes beste heliskiing. 1 times kjøring fra Chamomix, 30 min. fra Aosta. Utrolig bra!

Disse landene er stedet for heliskiing. 300 kroner for en lift er det som gjelder.

 
Annonse
Annonse
Annonse