Heliski/snowcat til en "billigpenge" ???

Hei, prøver å planlegge neste vinters snowboard tur. Prøver å finne et sted hvor det er "billig" å kjøre heliski/snowcat. Har tenkt på Øst europa og Russland. Er det noen som har noen bra linker? Eller har dere noen andre forslag?

http://www.heliskicervinia.com/programmaGB.htm

Prøv denne, ikke så dyr, i den grand heliskiing ikke er dyrt!! Hadde planer å sjekke ut dette i vinter, hvordan det er vet jeg ikke. Ellers så får man en uke Heli på Elbrus til ca 2000$. det er ikke så ille det heller. Men man må komme seg dit også.

Billigste er truger!

Canadian Mountain Holiday (delvis eid av Intrawest som også eier Whistler). De har fremdeles noen ledige plasser for 2005 sesongen http://www.cmhski.com/

Hei takk for svar Elbrus ser bra ut, Italia så¨litt mer ut som en søndagstur. Canada er alltid kuult , men prisene er litt drøyt for min lommebok. Har vært i Canada de siste vintrene, men å betale 30 laken for en uke blir drøyt. Da må jeg ty til trugene i stede. Tror jeg sjekker opp Russland mer. Fete fjell over der. Kom bort i http://www.heliboarding.ru/ har turer til Elbrus, kamchatka og dombai til 2000$ for en uke. Det er i allefall nesten halvparten av Canada og Alaska. Og fjellene ser like fete ut! Er det noen som har erfaring med turer ditt??

 
Annonse
Annonse
Annonse