Helikopter i Lyngen

Jeg har ikke behov for å se skifilmer fra Lyngen. Tvert i mot jeg gremmes når jeg tenker på den unødvenige helikopterflyving i den fine naturen.

Dersom man tenker markedsfring av Norge tror jeg nok dette kan gjøre på andre måter enn dette. De turistene man vil ha til Lyngen og fjellet for øvrig bør ihvertfall ikke lokkes med heliskiing. Da kan de lett bli skuffet når de oppdager at de må gå selv.

EARN YOUR TURN! -sier nå jeg!

Tenk litt på hva du sier..... Det er snakk om et unntak for en lov.... Tror du de hjerneskadde (som du sier vi er) freeridere klarer å øve nok Lobby på rikspolitikerene til å fjerne en lov som har vært i kraft siden 80 tallet....

Beklager men kritikken og argumentasjonen din holder ikke vann.

Kanutten er inne på noe riktig: Men husk at det i stor grad dreier seg om Lyngen Landskapsvernområde - da er det kroken på døra! Men dersom dere alle var bedre organisert og planla ei ekstremsportuke i Troms med åpen kvalifisering og påmelding der dere selv kunne delta, ja, så tror jeg dere kunne lykkes utenfor verneområdet, med eller uten filming, dagsrevyen, FreeRide og MP. Det er i grunnen snakk om å vise ekte idrettsglede - ikke størst evne til å sutre. For FreeRide, MP og fire helter er det nokså sikkert slutt her hos meg. De er gjennomskuet og funnet for lette - til sammen!

Stålkanter er skarpe... Vokt deg vel hvis du jobber i staten og erter på deg rasende freeridere.... "Hva kryper på hendene som liten, går oppreist som voksen, og faller bakover med en stav i øyet??"

Hvis dette er problemet, må det ha vært en tabbe å opprette lv-område her. Man kan få veeeelldig mye uberørt natur fra tr.heim og nordover hvis man drar dette for langt....

FreeRide har drege sin veg med MP, helikoptere, sjofjølar og heile pakka!

Nå kan politikerene sitte der med hodene oppi ræven. Se http://www.odda.kommune.no/ "Marknadsføringsverdien for vintersportsstaden Røldal vert rekna som stor.

Odda kommune har gitt dispensasjon frå lov om ferdsle i utmark for å bruke helikopter i samband med filminga."

Faktum er at mange ønsker å se MPs filmer. INGEN forventer heliskiing året rundt i Lyngen. Det kommer heller aldri til å skje, men filming med spesialtillatelse må man da kunne godta. Her er mitt tips. Ta litt Samarin for å døyve de sure oppstøtene.

Jeg er ikke kjent i Odda kommune, men hva har de å by på i forhold til Lyngen? Masse snø kanskje, men det finnes jo i USA også...

Godt er det i alle fall at det blir filming fra Norge - og at noen har vettet i behold! Fylkesmannen i Troms bør sendes på kurs til dalstroka innafor, hvis han ikke er for opptatt med å slakte rein...

 
Annonse
Annonse
Annonse