Heli lift i Røldal

Var det ingen som var der???

Jeg var der og kan meddele at lørdagen i røldal var en av de perfekte. Pudder og skyfri himmel... Jeg var ikke med i helikopeter, men føler ikke jeg gikk glipp av veldig mye. Jeg så bare at de fløy opp til toppen av finale renna. Her går det ann å gå opp på en halvtime. for 600 kr timen så hadde jeg heller gått opp.

Men d var supert føre over tunellen og saudasvingen har jeg aldri kjørt i bedre føre. Så dere som ikke var der har gått glipp av mye morro...

Har prøvd flere ganger med å komme med rapport, men serveren eller noe i den dur har forkastet den???? Kjempe fett, helt konge og en unik opplevesle. Røldal på sitt beste vil jeg si!!. Og jeg tilbringer all min tid der!. Jeg tok to turer og det kostet 600 spenn, men var verdt penga!! Sky fri himmel og vindstille. Det ble kjørt på høyre side av stolheisen. På fredagen ble det kjørt på tunnelsiden (mot haugesund, odda etc.) Etter min mening litt dumt frodi du kommer noksålangt når du tar øverste trekket. Vi hadde tre renner å velge mellom, med ca 400-600 meter i fallhøyde. Det kunne være opptil 30-50cm pudder og bartt som juling. Etter min menig er det den beste plassen for kjøring desidert!!! Det er enkelte plasser 50-55 grader helning. Det var også mange som ikke fikk være med helien som tok den tradisjonelle turen men skia på beina, noe som jeg må gjøre neste gang!! DET VAR RØLDAL PÅ SITT BESTE!!!!! RFC hadde sit renn i samme området i 2002!!!

Rapport kommer med bilder/ film på bamboosh.com

Hvist noen er intressert i å publisere noe er dette stedet!! Skribenter søkes, til et stort og økende publikum!!

Send til webmaster@bamboosh.com

Obs: Nytt publiserings opplegg på vei, da kan du gjøre alt selv, det eneste som skal til er en liten sensur/ kontroll fra bamboosh teametsmile

Det var kommet lite med bilder/film på bamboosh.com. Skulle det ikke vært hundre vis av fotografer i røldal sist helg. Det eneste jeg har sett er en repotasje i rogalandavis på lørdag, men det var bilder og handling i fra fredagen sist helg og ikke på lørdagen da jeg var der. Det må da finnes bilder et eller annet sted der ute???

 
Annonse
Annonse
Annonse