Helhjelm

Hei smile
Jeg vurderer og skaffe meg en helhjelm, fant en til en hyggelig pris. Men lurer på om det kanskje blir litt dumt og kjøre med helhjelm når jeg kjører 90% heisbasert.

dette er noe av det jeg lurer på.
Er helhjelmer veldig tunge og varme? Er det mest for sinnsyk heliskiing etc? Har mange spørsmål så værsåsnill og del erfaringer dere har med helhjelmer.
Takk smile

Du har jo Sweet sin Trooper FF det skal være en lett hjelm. Men Tror ikke prisen er så hyggelig 3 Laken:P men har bare hørt postive ting. Å har sett mange i bakken med den

Jeg kjører med "Bell" er vel egentlig sykkelhjelm tror jeg, den fungerer helt greit. De letteste vanlige hjelmene er lettere. Min veier nok litt mer men ikke mye, eller generende vekt. Vet ikke hvordan andre helhjelmer er.

Ta ikke hensyn til hva andre mener, men tenk din egen sikkerhet og behov. Egentlig er helhjelm greit å ha i heisbas. kjøring da underlaget ofte er hardt. akebeskytter tåler en støyt og beskytter munn for dyre tannlegeregninger smile

Hjelmen min er varm i kulde men blir litt Fuktig vedlangbruk spes. ekkel å ta på etter lunsj. Det kan løses med en tynn headover eller tynn lue kanskje. Jeg bruker en tynn militær headover etter lunsj og holder meg tørr fra fukt i foretpå hjelmen resten av dagen.


Ø.R

Mente hakebeskytter


Ø.R
 
Annonse
Annonse
Annonse