Heite ikkje "på Stryn"

prøv å få det inn i skallen østlendinga...i Stryn heite det, men....på Strynefjellet....ok.

enig!!

bank det inn, jævla østlenninga trur dei kan alt

Det heter ikke heite heller....

slutt å klag på deres egne landsmenn!
finn på noe bedre å gjøre... helt latterlig!

denne tråden synes jeg trenger større oppmerksomhet, på grunn av alt det informative innholdet og den gode tonen mellom debattantene.

det er også godt å se at man stiller de viktige spørsmålene, diskuterer grundig og kommer med velbegrunnede svar og argumenter...

"øliøliøli gumbromkjink" - der har dere et eksempel på hvordan diskusjonen framstår for vanlige folk!

Når vi fra Oslo/Bærum sier "skal du på Stryn i sommer?", betyr dette ikke at vi skal besøke folkebiblioteket i Stryn sentrum, men at vi faktisk skal på sommerskisenteret. Det går da svarten ikke an å si "skal du i Stryn å stå på ski i sommer?". Harru eti orm til frokost, eller?

Stryn kommune (eller hva f... hølet nede v fjorden heter) er noe vi driter langt i, Stryn = sommerski. PÅ STRYN!!!!!!

heter det ikke "til Stryn i sommer" ikke "på Stryn i sommer" ?

Da har vi blitt lurt opp i Stryn.

Jeg ztrynz ikke dette er noe du zkal stikke ztryne ditt borti. Zkaff deg et liv, for zvingene.

Er dette så viktig?. Samme diskusjon dukket opp (igjenn?) vedr OL på Lillehammer. Mener det "offisielle" da ble I Lillehammer. Men jeg kommer alltid til å si PÅ Lillehammer. (Ps: Sier også Fagernes (kort a) istedenfor det "riktige" Faager-nes (det siste overdrevet).

Sier I Stryn.

denen diskusjonen er essensiell for alle som bor uttafor bomringen, og det er bare vi som kan forstå hvrio teit det høres ut når man skal på trysil, eller på hemsedal i helgen (med tynn l).
byfiser (les:innaetteringer) som ikke skjønner at man gjerne gjør det litt lettere for seg selv i daghliglivet hvis man forsøker å tilpasse seg mennesker man omgås, og ikke på død og liv ha rett uansett fordi man snakker bymål og kjører pappa"s X5.
Skjerpings! de av dere som var tilstede i Norsk timen burde også huske at tilo og med for de fra Oslo (med veldig tynn l) het det også i en dal, men på fjellet. det skulel ikke ta så ufattelig mange kalorier å relatere det til diskusjonen over??
hislen en som skal på oslo i helga (med gør tjukk L)

var du tilstede i norsktimen da, Trysil?

var du tilstede i norsktimen da, Trysil?

Så lenge vi forstår hverandre, kan det være samme f... om man sier dal (med tynn l)/daL (med tykk L), på/i Stryn eller for den saks skyld korleis/hvordan!

Var en lengre opp i tråden som sa "bank det inn, jævla østlenninga trur dei kan alt"... Etter min oppfatning er det noe kun folk som ikke er fra østlandet sier. Lurer på hvor det kommer fra..? Er det rett og slett dårlig selvtillit og liten tiss som gjør at dere må rakke ned på andre?

Og en annen ting...hvorfor er det alltid de ufattelig teite trådene som får flest svar..? Og ja, jeg er klar over at jeg har svart på denne tråden selv.

Enig med de to siste innleggene. End of story?

Jeg har vært noen ganger på "bøgda" og blitt "kjent" med en del av de dere kaller "bygdeduster", og jeg kan avkrefte på det mest bestemte at det er snakk om liten tiss. Det virker mer som om mora deres har vært bortpå hingsten på garden, det har vært noen voldsomme snabler, faktisk!

ti bøgda har snabel, så e det ihvertfall itj hestan æm ha førre på. sist je sjekka e det elefainta som har snabel, så je tru nok att det e sirkuset dæm ha vørre bortpå... itjno som e så spennandes som en stasele sirkusdirektør med egen elefant på kammerset!

da spælle det ingen rolle om en bor ti dala æill oppå fjellet!

 
Annonse
Annonse
Annonse