Head im 103 Monster

Noen som har erfaringer med denne?

Ja, sykt fet. Fungerer faktisk til allt.
sitter godt på hardt føre om kantene er ok.

fet ut!
Noen som har prøvd den til telemark?

... jeg kjørte både alpint og telemark på de i 2003. Skiene funker kjempebra, men krever en ganske rutinert (og småsterk) kjører, ikke minnst som telemarkski ettersom de er veldig tunge og stive. Skiene er veldig stabile i høy fart, men derimot ikke den beste skien til å pumpe korte løssnesving (om det nå er det man vil). I teknisk or bratt terren krever det også litt styrke å få med seg skiene, men de funker ellers bra for sånt ettersom de er ganske rake og har veldig bra kantgrep.
Som telemrkski bør de jo nok monteres med noe litt mer kraftfullt enn en Riva3 eller noe slikt. Jeg selv kjørte de først med Linken og etterpå med R8.

Planen min er å sette r8 på dem i såfall.. Men er litt i tvil vist de er alt for tungkjørte. Er god på ski, men kjører en del i skog og da trenger man jo litt respons i skiene..

... vet ikke hvor lang du er men det er kanskje ikke just den skien man skal kjøpe allt for lang sån bare for sikkerhets skyld. Jeg kjørte de primert i 193cm og er selv 189/85. Dette var ikke noe problem i (bra fransk) skog heller, men er du mindre eller kjør mye buskete eller trang norsk skog kan det være en mulighet å kjøpe de i 183cm. M103 i 183cm har like lang kontaktflata som fx Gotama i 190cm, ettersom M103 ikke har noe twintip å snakke om (samt ganske kort/lav tip frem), så de føles stabilere enn en del andre ski runt 187-190cm. Verdt å tenke på i alle fall.

Oki.. Takk for tips Barks!

Lurer på om jeg satser på 183cm da.. kjører en del tett skog.. Jaja, vi får se..

4500 med alpinbindinger og 3000 uten bindinger. Brukt kun 10 dager, så de er som nye..

og lengden er 193cm....

 
Annonse
Annonse
Annonse