Har tenkt meg til østerike

Hei jeg og madammen har tenkt oss til østerike den 29. desember, men vet ikke hvor vi skal. Er det noen som har noen gode forslag? Vi skal være der hele vinteren og ønsker ikke et skikkelig hippt sted. Vi skal bare kjøre pudder.

Hold dere unna Kitzbuehl selv om det er forlokkende med 1,5 m nysnø der nå.. Er helt kaos der i nyttårshelgen. I området rundt salzburg er det mange små områder. OG jo lenger man nærmer seg st. anton/lech/zuers jo bedre blir det..

Lol

Ramsau er et het tips.. Dachstein masivet/breen.. Planai, Sauchensee (kanskje europas beste skogskjøring - hysj!!) og mange andre anlegg på rekke og rad.. Ikke langt til Salzburg heller..

Men hysj! wink

Planei...? Har du vært der...?

vært i Krippenstein??
KOm med info, thanx..

det er alltid smart og sjekke været på nett. men ikke stol på 'snødybden' på nettstedene, men sjekk litt rundt.

ellers er det jo enkelt og komme rundt til div anlegg hvis dere har base i f.eks innsbruck eller salzburg. østerrike og sveits er enkelt og komme til gode ski steder med tog.

men sjekk litt rundt.

Som Fryd sier: Zauchensee har noe av den beste skogskjøringen i alpene! Takk for turen misterwink Ligger ca. en halvtime ned dalen fra Bad Gastein.

Planai er helt greit, for det meste ganske slake løyper, og mye østerrikere og tyskere som bare står i løypene. Ski amadé-kortet gjelder for alle anleggene i dalen: Planai, Hochwurzen, Reiteralm, fageralm, Zauchensee, ramsau og dachstein. Gratis skibuss.

Øst-Tyrol har bra med snø nå.... Gasteinertal og Zillertal er mine anbefalinger..

Che

En halvtime ned dalen fra Bad Gastein, vil det si nermere Salzburg eller i motsatt retning av Salzburg? Skal til Salzburg i månedskifte mars/april.. Hvor er det mest å hente da når jeg skal bo i sentrum av Salzburg, med tanke på minst mulig tid til transport og bra skikjøring?

Che

... Flachau? Hvor langt unna Salzburg blir det? Så dritfett ut på "Rising"! Og i Pinzgau må det jo være en del snø, siden det var en som var så uheldig å drukne i pudderet der..

Lol

Var i Planai og Zauchensee med telemarkus i vinter.. Masse snø og bra kjøring.. Kan desverre ikke svare på noe om de andre anleggene..

Men "AsbjørnH" har vært i Salzburg i vinter hvis jeg ikke husker helt feil.. Send en ff mail til ham og spør..

gidder ikke lage ny trå. noen som har vært i saalbach??

 
Annonse
Annonse
Annonse