Har noen fått siste nr av FF i posten ennå?

Det har ikke jeg, og heller ikke en kompis av meg...

Jeg tør ikke gå på Narvesen. For hvis de har bladet, uten at jeg har mottatt det........så kommer jeg til å bli svært skuffet. Hva er vitsen med å abonnere når jeg blir behandlet som en kvise på Fri Flyts rompe? Neste gang Narvesen får bladet før meg kommer Fri Flyt til å få mitt blad i retur uåpnet sammen med faktura fra Narvesen.

i stedet for å syte og klage synes jeg man bør være fornøyd med å få bladet i god tid før julestria. Posten har mye å gjøre med å få frem pakkene fra mor og far, mens distribusjonsapparatet til Narvesen sannsynligvis er (litt for?) bra..
Er sikker på at folka hos FF gjør sitt beste for at du som abonnent skal få uttelling.

Og det er fett! Gled.

Nei nei.. dette suger, dessverre som vanlig!! nå MÅ snart FF snart begynne å prioritere sine trofaste lesere, nemlig aboneneten..Jeg har tatt det opp med de før. de lover bot og bedring men svært lite skjer... skjerpings gutta for dette er for jævlig rett og slett..

I dag er dt 11. desember...... og har ikke fått det... SKUFF!

Fik det i dag i posten, bra utgave denne gangen også. bladde fort igjennom i stad..

Til redaksjonen: Er det ikke mulig å sende ut til abonnentene før Narvesen får bladene? Det er jo vanlig at abonnentene får blader først, og at folk som kjøper i kiosken må vente litt. Hvis dette ikke er mulig for Fri Flyt, vil jeg gjerne vite hvorfor

bor på landet til og med. Takk til FF for flere artikler med sjel enn på lenge!

 
Annonse
Annonse
Annonse