Hakreima på Sweet trooper

Hvor mye skal man stramme reima egentlig? Hvis jeg strammer den slik at den sitter helt inntil huden er det faktisk litt ubehagelig når jeg svelger. Adamseplet dulter borti. Ikke noe særlig. Kan man ha hakereima slik at den henger litt eller?

Poenget med stroppen er at hjelmen ikke skal flytte seg på hodet ved et sammenstøt.

Jeg har min så stram den kan være uten at jeg merker den.

Mener å huske at Giro oppgav at man skal kunne spise en energibar (!) uten at det er ukomfortabelt i forhold til hakereima, på en hjelm jeg kjøpte for noen år siden.
Vil tro det samme gjelder for andre hjelmer.
Ellers er det som nevnt at den skal være så stram som mulig uten at det blir ukomfortabelt.

Får teste når det blir nok snø. Legger sikkert ikke merke til det når jeg kjører. Det er vel ganske viktig at hjelmen sitter godt fast.

Greit å ha plass til 1 eller 2 fingre under reima. trenger ikke være helt inntil huden. Det med energybaren var en god breskrivelse.

Greit å ha plass til 1 eller 2 fingre under reima. trenger ikke være helt inntil huden. Det med energybaren var en god breskrivelse.

Ser i instruksjonene at hjelmen skal sitte så tett at når du beveger den på hodet skal huden følge med å lage rynker. Da må den jo sitte ubehagelig thight. Noen som har hjelmen slik?

Det er ofte litt ubehaglig å ha på hjelmen i begynelsen, men når du kommer ut og får snø under skia merker du ikke noe til den.

hva med og ha denn sånn at ikke hjelmen flytter på seg, noen trenger nesten ikke ha på reima i det hele rarr for hjelmen sitter så godt på

 
Annonse
Annonse
Annonse