HVA SKAL DU I SOMMER?

jeg skal til new zealand, hva faen trenger vi sommer for? mer vinter, sier jeg. dessuten slipper jeg de forpulte telmarksjævlene siden det ikke er så mange av dem der nede. jippi, summertime!!

ka skal du med NZ?

jepp, jeg skal surfe!

Jeg fyller 18 år før sommeren så jeg satser på å få lappen før ferien.Slik at jeg kan dra på roadtrip til Danmark. Håper å få kita masse!

lage hælvete og spetakkel i nz. veko ja, da får du kjørt deg. finner mye av det samme i nz, men det er i snøen all faen lages.

kjøre ski, jobbe, forhåpentlighvis være me dama mi åh trenesmile lrs blir d jo chill da, alt dette er jo egentli ganske chill , unntatt jobbinga da, men må til...

Har ikke lagt noen planer enda, men håper å få kjørt ski!!! Hvor er de beste plassene å jibbe inn og utland?

å kjøre masse telemark bare for å føkke opp duster som deg, Morten Morrapulver!

på Nordøya og trekke opp et par Maorier med historier om en frekk liten pjokk som heter Mårten som driver å kalver rundt på breen sørpå. En liten tass som ikke bare er tøff i trynet, men som også har feid over søstera og favorittbikkja deres.

God tur, kos deg i regnet.

Blir nok NZ for å stå telemark på oss i år. Fint reisemål for øving av dobbelt stavsett.

stryn og bleau!!!

Delvis for å iritere Morten M blir det nok NZ på meg og telisene mine i sommer!! Du får det som du vil Morten M: aldri før har det vært så mange teliser på NZ som til sommeren. Sees i Wanaka på apres ski mate...

Litt tidlig å planlegge sommeren, men for min del blir det regattaseiling med X-99"en. Blir også topptur i Rosendal og turer til Fonna...

..mest mulig. Elvepadling altså.

Skal du til vm med danskebalja di?

To uker på Bali, deretter Stryn og Stadt. O"yeah!

KJøpt meg kayak og skal ta raftingguide kurs....blir ein lekker sommarwink

det blir nok fint ja

Rangle,
Det koster 40-50 000 å frakte balja til Bodensee/Sveits. Tror vi heller satser på VM i Tyskland i 2005! Jeg kan også konstantere at vi trenger såpass tid før vi har noe i VM å gjøre...
Moro er det uansett å ha et alternativ til skiene (om sommeren i alle fall....).

Ta en tur på juvass-breen Galdhøpiggen! Helt grei skikjøring og nydelig temp. Var en del rails og bigjumps der ifjor sommer.
Dessuten er snøen meget sikrere enn på Stryn! Stryn var jo latterlig dårlig ifjor...

Nei det må bli ned dit du skal det. Skal ligge på lur og rævpule deg skikkelig hver morra (derav morrapuler) med telemarkskia mine, det blir så bra prep av det skjønner du.

 
Annonse
Annonse
Annonse