HJELP!

Hei!
Jeg søker råd hos folket. Jeg vil ha en allround ski med twintip, gode egenskaper i skibakken og selvfølgelig gode egenskaper i pudder. Jeg har sett på scratch og extrem ak 4. Håper noen kan komme med noen gode råd.

er ganske udugelige i bakken, men fy faen så digge de er i pudder. er alt for myke i hvis det er hardt i bakken (noe som det ofte er midtvinters)

Troublemaker må jeg si at jeg er veldig fornøyd med til det aller meste. Det eneste jeg har å utsette er isgrepet, men hvem vil vel kjøre på is?

v-pro, eller karma, som kommer til neste år, kan skaffes via div butikker i utlandet alt nå! drit fet ski!

Hvis du har lyst på en bra allroundski som funker til absolutt alt må det nesten bli Rossignol B2. Selv kjører jeg på Rossignol Bandit XXX og synes de funker bra til det meste. Kan bli litt breie i bakken, men ikke noe problem hvis man presser på litt.

Er den lykkelige eier av Karma 177. Fikk prøvd dem på is, slush og i Pudder. Jada jada, kjøpte i St.Anton i Februar. Knallfet ski, som kan anbefales på det sterkeste. Også til jibbing...

anbefale trouble maker på det sterkeste..! rå gode ski! men lurer på en ting: er völkl karma den nye utgaven av expression??

 
Annonse
Annonse
Annonse