HJELP VI VIL PÅ SKIFERIE BILLIGST MULIG,SNAREST!

Hallo der ute!
Lurer på om noen av dere har litt peiling på hvor det er bra å kjøre på ski, elsker off pist kjøring og liker dårlig prep.bakker.
Da det ikke er så mye penger i omløp og jeg har fri i feb må det skje da. Så om dere har peil på europa og priser og om hvor mye Usa/Canada koster i forhold så gi meg beskjed.
Vi hadde håpet på St Anton eller Val Dseire til ca 4500 pr pers for ei uke, vet dere om noen pris gunstige reiseselskap???????????

kan du få rimelige restreiser hos langleytravel. (www.langleytravel.com). i forrige uke var det mulig og få til val thorens og val d'isere for rundt 3500 uspesifisert. Det vil si fly t/r, transfer, bo og heiskort. men da skal du være heldig, og kan selvfølgelig ende opp i en shabby leilighet, men hvem bryr seg vel om det? lykke til og god tur!

vi skal kjøre mini buss til Val d`lsère

sitte på?

Flyreiser til amerika raste jo etter 9/11. Vet ikke det har tatt seg opp igjen. For tiden er jo forholdene i alpene dårlige, men tviler ikke på at det ordner seg til februar. I Lake tahoe har det visst snødd 3 meter med snø og det på bare noen dager! Whistler og Mammuth er jo ikke dumt det heller grin

Hvorfor reise langt nedi gokk til alpene når vi har det pudderhullet i Røldal. ... 250 cm

Burde være gratis å dra til Chamo nå. Nesten så jeg ser krokusen blomstre utenfor Chambre9.

vi drar en gjeng med Star Tour 15-22 jan og vi betaler da 4500 for den uken, inkl. heiskort 6 dager og helt greit bosted i sentrum med frokost. buss fra flyplass er også inkludert

er dette med sportreiser? syns det var veldig fin pris, selv om forholdene kanskje ikke er de beste nå....:/

noen som vet noe om priser i påskeferien (19-26 mars)? Og hvordan mulighetene pleier og være for restreise i den uka.

 
Annonse
Annonse
Annonse