HIGH CAMP 2004

Nokon som veit når High Camp 2004 går av stabelen? Hadde vore fint om nokon kunne ha kvittra til meg!

Men det er allerede fullt, og med stor venteliste. Sjekk siden; http://www.kite.no/
og klikk på snow jam 04 oppe til venstre. Jeg for min del etterlyser informasjon om overnattingsmuligheter for de som står på venteliste.

I følge kalenderen her på sida blir det 17. mai-helga på Turtagrø (den perfekte helga, spør du meg). Datoene for Standalshytta på Sunnmøre og Lofoten er ikke satt, så vidt jeg vet.

Vil det si at det er planer om HighCamp i Sunnmørsalpene? Da slår jeg er slag for topptursamling her i Sogn også wink

"et slag" og ikke "er slag"

Hvor graverende skrivefeilen er bør avhenge av avstanden mellom faktisk tast og ønsket tast. "R" og "T" sitter rett ved siden av hverandre på tastaturet og derfor er vel hets unødvendig. Hadde han derimot skrevet "eø slag" ville det nok vært på sin plass.

for "Espen" og "sorry mac" er en og samme person. Men la oss ikke spore av med en "hvorfor-ikke-bruke-samme-nick-i-alle-innlegg" -diskusjon. Tråden dreide seg om HighCamp!

hvor god må man være for å bli med?

Det var mange som topptur-debuterte i Hurrungane i vår. Fri Flyt stiller med kjentmenn og -kvinner som har god erfaring fra toppturer. Med så mange samlet vil du alltid finne noen på ditt nivå å gå sammen med. Det er noe av det aller beste med High Camp. De forskjellige turene som legges opp hver dag har forskjellig nivå. For ditt eget utbytte sin del kan det være en fordel å ha gått noen turer fra før. Sånn at formen og utstyret er over den første kneika.

men hva med kjøringen da? veldig erfaren eller?

Nedkjøringa kan du oftest gjøre så bratt som du vil. I Hurrungane har man slak cruise-nedfart på de fleste toppene. Samtidig som de som trenger det kan pådra seg dødsangst ned fra samme toppen, bare med en annen tur ned.

 
Annonse
Annonse
Annonse