HEMSEDAL......

...er det noen god forklaring på hvorfor skisenteret har gått over til nytt heiskortsystem, det fungerte helt greit med det gamle. Idiotisk når resten av heissystemene bruker keycard...

Skal investere i egen lommebok for keycards, for
det finnes i allefall MINST 3 forskjellige former for
KeyCard.... Hvorfor produserer firmaet KeyCard
systemer som ikke er kompatible med hverandre?

det gjør de for å tjene mer... Kapitalistsvin som de er!

Hemsedal begynner virkelig å suge ! Stadig stengte heiser for å spare utgifter, fullpris på dager med kortere åpningstider, sesongkort over 4000..... Mye som irriterer der nå !

Koster sesongkort over 4000? Det er jo helt sinnsykt! Til
og med dyrere enn tryvann, og det skal litt til.

nesten 1000 kr dyrere også. Men hva skjer med hemsedal? Har de ikke keycard lenger??

Det er jo noen svenskejævler som eier anlegget der nå, og alle vet at svensker suger og er dødkjipe på kronene. Men de kan takke seg sjæl når de går konk pga lavt besøk. Jeg gidder i hvert fall ikke mer. Hafjell er forresten sterkt undervurdert. Drar dit i stedet...

10 % rabatt for min tiende sesong,fy f.... så bra, nei dette er for dumt, hemsedølingene (svenskene) er for gjerrige. Rabatten er så dårlig at dette kunne de ha spart seg for.
Synes at dette anlegget taper seg år etter år, det bygges ut overnattingssteder, men de glemmer å utvide med nye heiser og traseer. Vurderer seriøst å bytte skidestination neste sesong, og tror jeg har fler med meg på det.....

Hemsedal kommer snart til å ende opp som et
snobbemekka der skikjøringen kommer i andre rekke.
Skientusiaster som før koste seg i Gummiskogen ser
seg lei på sinnsyke priser og Bogner bekledde
utstyrsfetisjister. Etter å ha sett Frognerfrøkner ikledd
Versacejeans og støvletter med stiletthæl på Coop i
nyttårshællja har jeg fått helt avsmak. Cafeén er
iferd med å miste sin sjarm totalt og Hemsen har
blitt det nye Snorre Kompaniet... Bortskjemte
drittunger overalt og rusbrussalget tar helt av i
Hemsedal!! Ikke ett år til for oss!

1500 vestkantsnobber på skoletur i romjulen/nyttår. Bra jobba Hemsedal, not!!

Selv uten en eneste anstendig afterski eller utested, uten muligheter til å gå ut å spise annet enn pizza eller karbis og med høy Harryfaktor - Har vi hatt pudderet for oss selv i jule/nyttårshelga...og i tillegg sluppet å snuble rundt blandt designerjeans, månesko og stive overlepper.

vel, det key carde de hadde i fjor var tykkere og tålte mer, og dere husker sikkert at man måtte betale 75 kronner får det?, vel disse nye kortene er biligere og lage og derfor trenger de ikke og ta pris får kortet, men de setter opp prisen sånn at du betaler mer enn i fjor. og får et dårligere kort, sesongs kortet mitt er bøyd allerede. jeg ga bare 900 får det. men når hemsedal stenger får mange heiser får man 25% rabat

.... den bedritne 3-seteren som skulle vært kastrert i forrige århundre, men me fekk jo nye heis i barnehagen, pluss ein stolheis te skarsnuten.

Man må betale kr 45 for det nye kortet,det er IKKE inkludert i heiskortet. Men man kan få det nye kortet gratis hvis man har med et gammelt keycard.

Hemsedal rocker og sånn er det...Jeg kan ikke skjønne hvorfor alle klager på snobbene. La nå de seile i sin egen sjø og kos dere med fjellene.. Gå toppturer og heng på Elgen. Cato i baren er jo super trivelig!! Forresten;Månestøvler er veldig digg på beina...

Herregud for noen latterlige innlegg

iq.. du er latterlig.

Helt enig - prisene i taket samtidig som de endrer kortsystem. Mitt forslag - send en meil direkte til ledelsen å si hva du mener !

P.S en annen historie er spisestedene som nå drives nesten utelukkende av skistar jævlene - prøvde å få meg en burger fem på trepå experten, men fikk til svar at matservering stengte tre !!!

PÅ norefjell slipper dere snobben. Afterski på norefjellstua er god gammelsags afterskistemmning.
Til lørdag er det irsk folkemussik, o gdet tar noe helt jævlig av.
Prøv så skal jeg love dere sinnsykt liv.

......det blir bare more shit place ass........viss det er noe som er tess, så må det være VIKERSUND!!!!for all del...reis dit....har til og med noen fete rail`s der i år...GO VIKERSUND!!!

jeg syntes det blir for dumt nå hemsedal som det eneste(?) stedet i norge bruker et spessielt keykard, da jeg smelte 4 forskjellige kort på diksen fikk jeg beskjed om at jeg var nødt til å kjøpe et nytt p.g.a nytt system , det kjørte prisen opp til 350 spenn for 4,5 timer i bakken.. bakken var aldeles ikke bra preppa heller. endelig kom i bakken var det å kjøre slalom mellom en hau sonobber.. oppskrytt hele stedet synes nå jeg.. generellt dyrt snobbete og svenskt.

 
Annonse
Annonse
Annonse