Gratis VS kjøpt skifilm!

hva er det egentlig med filmene som kommer med friflyt-bladet?
de er som oftest utrolig hygge å se på!
noen av dem kan jeg se mange ganger uten å gå lei!grin

men her om dagen tenkte jeg at det var på tide å gå fra snakk til handling, så jeg handla inn "long story short", "high five", og "realtime" fra Level 1 prod.
samt "magic moves" og "corduroy" (rage films)....

men så denne bitre triste Corduroy! når man KJØPER en skifilm, har man en heeelt annen forventning enn når man skaffer seg en dvd gratis i Fri-flyt-bladet!
så denne filmen (corduroy), var en NED-tur uten like!
Sammy C. var den eneste som greide å gjøre denne filmen verdt hundre spenn!
ellers var jo kjøringa ok, men dette er IKKE en film som er verdt 300 k (for ja, på DAD.no selges den for nettopp det)...
kamera bruken, var trist, absolutt ikke det man forventer av en 2007 made film! No-name films sin gratis film for nedlasting, KNUSTE denne filmen!

så jeg har kommet fram til 2 1/2 konklusjoner:
-vær forsiktig hvga du bruker pengene på! (ikke bruk dem på Corduroy!!!)
-Gratis-filmene fra Friflyt EIER!
-Bare kjøp de ski og snowboardfilmene som blir hyllet av anmeldere og forum-skribenter!

nå gleder jeg meg til opptur med REALTIME, for den er vel bra!!!???

hehe..
kan forsikre deg om at realtime er bra:P men samtididg så får du ikke den feelgooden som når kjørerne er norske eller hva jeg skal si.?.

uansett så er det noe som heter ulovlig nedlasting som man ikke skal snakke så høyt om her på forumetwink

Stemmer nok at det noen filmer om ikke verdt 300 kr, men det kommer helt ann på hva en liker.
Men samtidig kan jo ikke filmene en får med i fri flyt måle seg med filmene fra msp og tgr, som etter min mening er helt klart verdt pengene. Gratis filmer er ofte bra, men de beste av de som en kjøper er så mye bedre. Det dumme er at en ikke vet hva som er bra eller ikke på forhånd.

Sitat [hodlekve]:
hehe..
kan forsikre deg om at realtime er bra:P men samtididg så får du ikke den feelgooden som når kjørerne er norske eller hva jeg skal si.?.
uansett så er det noe som heter ulovlig nedlasting som man ikke skal snakke så høyt om her på forumetwink

jepp, at kjørerne har ukjente amerikanske navn, gjør at det blir less feel-good, stemning! (helt enig altså)

klart kjøpefilmene pleier å være bedre enn gratisversjonene, men "Corduroy" var det altså IKKE...

(skal innrømme at jeg prøvde å laste ned en gang, men heldighvis fungerte det ikke, hadde jo hatt fryktelig dårlig samvittighet om jeg hadde lasta ned en av dem...de skal liksom BARE kjøpes...)

Synes det er ganske rart at du kommer med en sånn konklusjon basert på den ene filmen, Corduroy! Hvis man har litt peiling på film og slikt, så ser man fort forskjell på en film som du betale for (og som pleier ha litt budsjett), og de man får gratis. Personlig har jeg egentlig aldri vært sånn kjempe fan av de filmene jeg har fått gratis. Er mye morsomere og se en film det er lagt ned mye arbeid i, som f.eks Picture This. Jeg sier ikke at det ikke er lagt ned mye arbeid i filmene som er gratis, for det er det, men om MackDawg (Picture This) f.eks hadde lagt ut filmene sine gratis, så hadde de jo ikke hatt budsjett etter hvert til og lage slike kvalitetsfilmer lenger. Så jeg synes man burde støtte opp om slike selskaper.

Og at man bare skal kjøpe filmer som blir hyllet av anmeldere og forum folk; what!? Det er som Tobleronen sier, det kommer helt ann på hva man liker.

Jeg synes du kan ordlegge deg på en anne måte, og skrive dette som gode råd, i stede for og gi oss medlemmer på forumet her "ordre".

Sitat Findus:
-Gratis-filmene fra Friflyt EIER!
-Bare kjøp....

For det du egentlig skriver her, er at ALLE gratisfilmer EIER (noe ikke alle gjør), og at vi BARE "har lov" til og kjøpe filmer som slike som deg og anmeldere likere, noe som kan være totalt forskjellig fra hva man selv liker.

Sitat Findus:
klart kjøpefilmene pleier å være bedre enn gratisversjonene, men "Corduroy" var det altså IKKE...

Ser ut som vi skrev innleggene våre samtidig wink men fint du er enig med meg der..

nei detta var morro du!
ser ut som vi er kommet til en enighet da ja, men det er da ikke nødvendig å bli såå fyra, eller..wink

for å presisere (nå er det nesten jeg som er teit), kan jeg jo ramse opp i hopetall, alle kjøpefilmer som er verdt vær bidige krone (sånn som picture this...smuuuuud film, FORDI de eier med filminga! for meg har det ALT å si på film)

bare hyggelig!wink

hehe..nei, ble ikke "fyra" egentlig, men det virket kanskje litt sånnwink kun konstruktiv kritikk

Påstanden om det er viktig å velge dei filmane som er bra anmeldte er heilt feil... Anmeldelsa er ofte ein persons meining! Meininger om filmer varierer jo 100 frå person til person!

Syns at filmane eg har fått med friflyt har att ein tendens til å ve ganske kjedlige... Med untak av noen! Bl.a. Helly Hansen-filmane (bl.a. Happy Happy) som var konge... Grunnen til det var at dei hadde kjøpe klippene til MSP og redigert ein film med berre helly hansen-kjørarane! Grunnen til at denne var gratis og samtidig bra var fordi dei hadde kjøpt dritbra klipp og redigert ganske "happy"... Dette kan dei gjøre fordi det er jævli bra reklame i å gi ut ein sånn film, så dei tener like mye på å gi den ut som å faktisk selge den!

Håper noen skjønte ka eg faktisk meinte....

 
Annonse
Annonse
Annonse