Gore-tex jakker til 4000,-

Finnes det noen gode Gore-tex skalljakker til skikjøring der ute? Skal ikke så mye over 4000 før jeg heller hopper over på Lofoten, men den blir kanskje hakket for dyrt. Så ser etter billigere alternativer.

Det finnes mange gode Gore-Tex skijakker. Eit forslag er å tråle alle reklamane sportsbutikk-kjedane send ut. Der kan du finne mykje. Slik fann eg mi Haglöfs Performance-shell jakke (Hugsar ikkje modellnamn). Er veldig godt nøgd med den, og byrjar på min 3. sesong med den no. smile

Lykke til smile

Norrøna Narvik (XL til 2700kr på oslo sportslager og alle størrelser til 2250kr på anton sport, dette er halv pris. Super jakke!!)
Arcteryx Stingray (4000kr på sportsnett)
Arcteryx Scorpion (S og M til 3500kr på oslo sportslager)

www.bodoadventure.no har 30% på Sweet Supernaut.

Da burde du ikke kjøpe på nettet, her jeg bor (Skien) har alle sportsbutikkene salg på fjorårets mod, noe Norrøna og mye Hagløfs(toppmodeller) med 50%. Nettbutikkene selger sjelden under 20-30%.

Godt poeng der Christian. Skal følge med i butikkene her i nærheten.

Arcteryx er saken

Jeg var og kikket p[ Intersport her om dagen og det var mye bra jakker der til rundt 2000,-

Selv saa sikkler jeg paa en skalljakke til 1700,/


Ø.R

Hvordan er Arc'theryx i størrelsen? Prøvde ut Lofoten og der var M en grei størrelse. Er ~178-180 høy. Skal hørre med en fjern slekning fra statene om de mulig kan kjøpe å sende.

Hvilke jakker anbefales da?

Regner med du mener Arc'teryx?
Jeg må ha XXL i merker som Norrøna og Peak Performance, men klarer meg med XL i Arcteryx. De er litt større i størrelsen enn de fleste andre, og har bra armlengde uten at klærne blir for vide rundt magen.

Hvis jeg skulle valgt en skijakke fra Arcteryx hadde jeg valgt Stingray. Hadde Sidewinder AR i fjor, men syntes den ble litt for stiv i stoffet (proshell). Hadde mer eller mindre bestemt meg for å kjøpe Stingray, helt til jeg prøvde Peak Performance Heli Alpine. Den er også i proshell, men kjennes som softshell.
Stingray har snøskjørt, recco, god hette, bra passform og et mykt og behagelig stoff. Prisen er heller ikke ille. Sjekk f.eks. Backcountry jevnlig, jakkene er ofte på tilbud. Oversikt over billigste priser kan man også finne på http://www.arcteryxoutlet.com/catalog/Mens-Waterproof-Jackets.shtml

Ser at guttene i Bodø har senket fjorårets Sweet til 40-50% rabatt....

Heisann,

det er 40% rabatt på Alle MAMMUT Goretexjakker på

www.beatboard.no klikk supersalg smile Årets modeller.

 
Annonse
Annonse
Annonse