Googles??

noen som vet om nøen bra googles fra 500 -1000 kr sånn ca

Kjøp den gamle Oakley-modellen som de fremdeles utrolig nok har omtrent overalt hvor de har selger Oakley goggles. E-frame eller hva den heter... Den får du til rett over 500 blanke, gode å ha på, dogger ikke og du slipper å se ut som en danske i bakken.

Hvordan briller har dansker på seg i bakken...? Du mener at man ikke skal kjøpe for bra briller, for da kan bli tatt for å være dansk...?

Prøv SPY briller, masse fete modeller til ok priser. Har brukt SPY selv i flere år, og har flere kamerater som bruker SPY. Aldri hørt noen klage, og du møter sjelden en med lik model!

Mine smith briller er jeklig fete.. kostet 900 spenn med sol glass....

ok pris og hvilken modell av smith er d et?? speilglass er vel tøft det

kjøp cebe sine g-land. dugger aldri og går perfekt til hjelm.

Kjop et par a frame. De koster 85 dollar pa internett fra usa. Dollaren er lav na sa det blir ikke sa veldig mye. A frame er utrolig behagelige a ha pa. Godt valg!

hvilken netbutikk da. blir det ike noe moms og??

har lyst på a frame, men gidder ikke bruke mer enn 800 spenn.. holder de glassene? Trenger ikke med solglass.. kjører om kvelden og i nordnorge uansett

... så er Oakely Wisdom et valg du kan være stolt av. De sitter som et skudd og det lille dugget du få går bort etter 2 sek.
Og i tillegg er de sinnsykt porno!!!

eller dragon blir det tror e. noen som vet hvor dukan få tak i disse i norge??

Kjøpte mine Spy briller på sport extreem, fete briller, dugger ikke smile

netbutikk hva er url/adressA????

Dansker har selvfølgelig stygge goggles. Så det jeg mener er at den gamle E-frame er rimelig, men likevel slipper man så se ut som en fiasko, og den er overraskende funksjonell i forhold til det de koster per i dag.

Ja briller er viktig, de er liksom meget personlig. Har hatt Arnette, Oakley, Og Dragon. For meg er nå Dragon, nammis brillen framfor noen. Funksjon og kvalitet er vel omtrent lik på disse tre og Spy, Smith og Cebe. mye smak og behag her og det er jo lov. Min første Oakley brille kjøpte jeg fra statene i -86 "eyeshade" het de. så tøff blir jeg aldri igjen

Hvis du søker ette googles på google så tror jeg du finner en del...

men noen av grunnen til at jeg startet denne tråden var at jeg ville at folk skulle komme med tips om briller de har hatt osv

fant denne siden for lenbe siden http://www.uksportsresource.co.uk/skiing/eyeprotection.html

Du må ikke spare på pengene når du skal kjøpe goggles. Det er bedre å legge litt penger i et par skikkelige briller enn å måtte kjøpe flere par pga at du kjøper dritt! Jeg (an)befaler deg å kjøpe et par Oakley goggles. Det kommer du ikke til å angre på...

Noen som vet hvor det går ann å kjøpe Dragon googles??

 
Annonse
Annonse
Annonse