Goggles for svaksynte

Er det noen som vet om det er noen goggles som kommer med styrke? Sliter med at jeg ikke ser så mye uten briller, g jeg kan heller ikke bruke lisner..

Min aldrende far kjører med googles som er store nok til at han har brillene på innsiden. Funker visstnok greit det. Han tar ikke så mange hipflow hang loose hengemus sw cork 720s akkurat men...

så noen adidas goggles med innebygde briller på en brillebutikk her om dagen. så ut som det kunne fungere ganske bra.

Smith Knowledge
Cebe Edge/Pointer OTG
Bolle X9/Boost OTG
Oakley L-frame
..det var noen

som hansen skrev så har adidas muligheten til å få tilpasset gogglesene med styrke. du går bare til din vanlige optiker som lager ett slags insert til å sette i gogglesen. koster 1000kr

Føler med deg Jones.
Har akkurat samme problemet som deg.


NMN

Det er godt å høre flere som er i samme bås. Er overasket over at ikke Oakley har laget noen goggles med innebygget optikk, men kommer vel. Er det noen som har prøvd Adidas sitt system med styrke?

Det er godt å høre flere som er i samme bås. Er overasket over at ikke Oakley har laget noen goggles med innebygget optikk, men kommer vel. Er det noen som har prøvd Adidas sitt system med styrke?

De fleste merker har såkalte OTG briller. (Over the glasses) Problemet med de er jo selvsagt at de blir ganske store på ansiktet. vil anbefalle deg å se på OTG brillene til Uvex, Smith og Cebe. evnt også L-frame til Oakley. Smith har bl.a forskjellige vifter i goggelsene også for å fjerne dugg.

Adidas brillene er et litt annet konsept. Der du kjøper en goggels og kan ta de med deg til en optiker som kan bestille inserts linser til de... Adidas har overaskende god optikk, men er meget dyre i forhold til konkurentene.

Har du vurdert linser istedenfor briller? Det er det absolutt enkleste, peneste og ikke så veldig fyrt i forhold til noen av alternativene, ikke dugger det heller.

Det derimot jeg ville gjort

Kanskje jeg skal begynne med briller selv.. så ikke at du har skrevet at du ikke kan bruke linser. Sorry..

Problemet med linser er at i høg fart på hardt føre (altså når det rister skikkelig) kan linsene fort forsvinne. Det er LITT sugent når ein da kjører fort på dårlig føre å plutselig oppdage at ein ikkje ser ein dritt...

 
Annonse
Annonse
Annonse