Gode fjellsko ?

Hei ! er det noen som har noen gode fjellsko å anbefale ? skal ha meg nye, men litt interessert i å vite hva andre har brukt ! både med og uten gtx !

mvh alexander

Hvis du skal ha lette støvler, vanntett, med god stiv såle og forseggjort pløse/passform kommer du ikke utenom La sportiva trango s evo gtx, de er ypperlige til tinderanglig, lettere klatring og anmarsjer.
Koster litt, men hvor ofte kjøper du nye fjellstøvler??
God tur!
http://www.oslosportslager.no/product/2674/7781/380194/La_Sportiva_Trango_S_Evo_GTX_toppturst%F8vel.html

Personlig kan jeg anbefale Scarpa Ladakh GTX. Scarpa=kvalitet. Skoene er stødige og med riktig vedlikehold, har du disse i mange, mange år. De er imidlertid noe tyngre en La sportiva skoen som er nevnt ovenfor, men de er nok bedre når du går med tung oppakning samt at de er mer slitesterk.

...men det er faktisk helt umulig for noen her på forumtråden å anbefale deg en fjellstøvel... Antagelig er det ingen av oss som har sett føttene dine, og ikke forteller du heller noe om hvor/hvordan/når/hvor ofte du skal på fjelltur. Fjellstøvler er soom joggesko (og ski): ulike i fasongen/lesten, og designet til forskjellig bruk, årstid og underlag...

Derfor: Ta deg en god og grundig runde til butikker med bra utvalg, gi tydelig informasjon om hvor/hvordan/når/hvor ofte du skal bruke støvlene, og PRØV PRØV PRØV!

(Frista til å gjengi uttryket: "Den vet best hvor skoen trykker som har den på"...!)

Tottendama.

Takker til dere som har tatt dere tid til å svart meg ! Akkurat nå har jeg Lowa Ranger gtx sko. Syntes personlig den er helt ok. Vurderer å prøve sko uten gore-tex siden jeg ikke er helt fornøy med det. La Sportiva har jeg hørt har mange bra sko. Sko som er gode er det sjeldent jeg bytter ut ! Samtidlig spiller ikke prisen noen rolle heller for de blir hvertfall brukt flere ganger iløpet av mnd til gåing med sekk. Ofte lengre turer.

håper fortsatt på fler svar ! mvh alex

 
Annonse
Annonse
Annonse