GoPro wide?

Hei! Jeg vurderer å kjøpe GoPro wide helmet cam. Er det noen som har noe erfaring med dette kamera? kvalitet, hvor det er best å kjøpe det osv..

Gå på snowporn.no og send mail til Ole Kristian via kontaktskjemaet. Han har et slikt kamera og kan garantert dele noen erfaringer med deg!

Hilsen
Knut-Ove
www.snowporn.no

Jeg har det, og er fornøyd. Bra billedkvatlitet(for å være hjelmkamera), og kult med vidvinkelen. Den gir "synsvinkelen" man trenger på slik filming. Har brukt det i bakken og det det fungerer veldig bra, gir gode bilder! Det eneste lille minuset er at batteriene sitter litt utsatt til, og når det er kaldt kan du risikere at de bukker under. Dette kan lett forhindres ved å isolere rundt batteriene og bære det på innerlommen. Streiket for meg en gang på en perfekt pudderdag som jeg gjerne skulle hatt film fra, fordi jeg ikke passet på batteriene(og hadde ikke ekstra). Men er man obs på det er det ingen problem.

Når det gjelder å kjøpe så kjøpte jeg herifra:
http://www.actioncameras.co.uk/GoPro_Helmet_Hero_WIDE.html
Funket veldig greit, bra service og rask levering. Nå bor jeg i Storbritannia, så det vil jo ta litt lengre tid til Norge, og du vil bli belastet med å betale norsk mva. Vet dessverre ikke om noen norske sider som selger det, men det kan vel et raskt googlesøk hjelpe deg medwink

Lykke til!

Arktisk Pudder selger i alle fall den vanlige Helmet Hero, og kan muligens skaffe Wide på bestilling.

http://arktiskpudder.no/butikk/product_info.php?products_id=234

Jeg har nettop kjøpt wide versjonen på ebay, fikk det inn til landet for 1200 kr ca, billig siden det var motorsport wide versjonen(mye tillegsutstyr). Videokvaliteten er den beste du får til den prisen, mye bedre enn atck kameraene. Jeg har ikke testa det skikkelig ennå, men vidvinkelen er knall, nesten et must for hjelmfilming da du får med skiene dine på filmen også.

Vidvinkelen gjør kameraet veldig anvendelig både til sykling og ski, og det blir ikke så sensitivt for risting.

Jeg har et ATC2K som jeg kommer til å kvitte meg med til fordel for et GoPro Wide.

 
Annonse
Annonse
Annonse