Giro Audio Helmets

Noen som har prøvd Giro"s hjelmer med innebygd headsets?

men for alle som har giro hjelmer av nyere tupe, så kan man kjøpe det som tilleg for noen hundrelapper.

finnes det innebygget headset til Giro SST? I så fall, hvor kan jeg kjøpe det?

Funker bra de....

ok, men er det sånn at de pleier å ha headset der de selger giro. har nemlig kjøpt hjelmen allerede.

har giro 9.nine. med tuneups... det er drit smud! bra kvalitet, og så sinnsyukt praktisk!!!! kjøp det!

det mulig at noen kan sammenligne tuneups'ene med noe kjent som f.eks Koss. er det nnoen som kan sammen ligne lyden i tuneups med noen kjent ?

høytalerne er ca som vanlige sony ørepropper til 400,-

Har tune ups i min Giro Fuse hjelm, og er svært fornøyd. Giro har nå også kommet med Tune ups II, som også har tilkoblingsmulighet med mobiltelefon/walkitalki etc i tilegg til mp3, men den styrekonsollen til dette virker billig og crappy. Tune ups I har en knapp der du kan slå av og på lyden som er praktisk når noen skal snakke med deg.
Jeg synes lyden er god nok.

kan jo være praktisk hvis det kommer et skred....
hva faen er vitsen med å ha musikk i hjelmen?

Musikk i hjelmen er bare helt konge, både i heisen og når man kjører. Når du grisekjører til tontnt av Metalica eller noe annet med trøkk i så får man litt ekstra guts og kliner til litt ekstra.
Prøv det, og du vil skjønne poenget.

ser poenget i heisen, der kunne jeg og tenkt meg noe annet enn absolute music som går over høyttalerne på alle norske skianlegg. Men når du kjører? Ingenting er som å nyte stillheten på fjellet

Skjønner poenget av å nyte stillheten, men det hender desverre at pudderhunder også må trekke inn i bakkene og grisekjøre litt, og da er musikk uunværlig. For å være ærlig har jeg ikke brukt musikken når det har vært løse forhold utenfor preppa løype, men skal vel teste det og.

 
Annonse
Annonse
Annonse