Gamasjer topptur med snowboard?

får ofte endel snø oppi snowboardskoene når jeg går på topptur med truger. Har tenkt at noen store gamasjer hadde gjort susen, men har foreløpig ikke funnet noen som er store nok til å få rundt snowboardskoene. noen som har noen tips til hvor man kan skaffe slike?

Jeg foreslår at du skaffer deg en snowboardbukse. Den er jo på utsiden av støvlene og har snølås inni smile

Om ikke annet funker, så prøv med teip....
Har gått i løssnø med alpinstøvler og vanlig skibukse med vanlig snøstopper og har ikke hatt noe slikt problem.


Ø.R

De jeg har er ikke store nok til at nå rundt støvlen, så jeg har dem rundt innnerstøvlen - dvs. i mellem innerstøvlen og ytterstøvlen.

eventuelt kan du jo sy no greier sjøl da? da får du jo det skreddersydd dasmile men det mennesket som kom med forslag om teip hørtes ikke så dumt ut.

Bumper denne da jeg selv kunne ønsket gamasjer til alpinsko (hvor buksa er for smal i leggen til å gå over støvelen) Mener å ha sett på åttitallet enkle "strømper" med hull og strikk i begge ender for å klemme inn mot legg/støvel. Altså ikke med strikk under foten, klips eller lignende men kun en slags krepp-fleksisak i nogenlunde vannavstøtende materiale i omtrent 15-20 cm lengde. Noen som vet om slike eksisterer i dag? Har forsøkt fullfart googling uten resultat... 

 
Annonse
Annonse
Annonse