Galdhøpiggenrennet!

Hei, mange her som skal kjøre galdhøpiggenrennet i år eller?

det hadde vært en alpinklasse! Forstår ikke arrangørenes bakstreverskhet vedr dette. Jeg missunner dere som får lov til å være med! Gleder meg over slike renn uansett, men å konkurere er noe spesielt. Lag en alpinklasse også (jeg har ikke råd til begge klasser)!

Klart det skulle ha vært alpinklasse på galdhøpiggrennet!
Det er alpinklasse (og snowboard)i tinderittet, noe som skaper et mangfold.
Det eneste argumentet i mot er at det sikkert er fullt påmeldt, og at de ikke kan ta i mot flere påmeldte. Men det skader ikke å prøve! Hva med f.eks å arrangere rennet over 2 dager ?
Det eneste negative som alpinkjører på tinderittet er at vi starter sist og får en ganske mye mer ujevn trasse en de 100 første på telemark. Men det gjør ingen ting, for det er bare en utfordring! Og "konkurrentene" har de samme forholda, så da er det fair!

E ska væra mæ på piggerennet. Dæ bli skøy det! E kjøm frå Lom, vis d æ nugun som lura på dæ! Dæ bli jaggu artigt! Turing å fæsting te langt på natt/mårgå!

er ikke bare pga tidsperspektivet, men også at dette ligger i en nasjonalpark og politikere har da sett opp max deltagere på 250 tror jeg (men det er med 350 likevel wink ) - Dette for å ikke forurense område for mye... mer folk -> mer søppel

smile

jeg og jeg og! det blir knallbra smile stiller med et passe useriøst lag, herlegt!

Må ha det me seg vettu

skal jeg være med. Til dere alpinister:
Kan dere ikke lage deres egne renn??

jepp, både 666 og tøffen skal delta i år. Men dog ikke på samme lag...

Tipp tipp tipp

 
Annonse
Annonse
Annonse