GROM-MUSIKK

help me!!!!!!
sleng ned navnet på non gromme låter her som jeg jan bruke i en ski-film jeg driver å lager. er godt helt tom for låter og vi vet jo alle at musikken er en del av sjæla til en ski-film.

Daddy cool

AFI - Paper Airplaines

For de som har sett part"en til Steel Spence i Ready, Fire, Aim. Joel McCormick sin siste og beste!

Sykt opplegg...!

....er tingen! F.ex Machinehead og Korn

Lykke til!

Beatnuts - fuck, drink beer and smoke some shit....hehe

Biggie Smalls-Niggaz Fra før han ble Notorious B.I.G. The Outsidaz-The rahrah The Roots

to sjangere gjelder: enten nyere rawk av typen hellacopters og gluecifer, eller klassisk heavy ala iron maiden, ozzy og black sabbath.

alle hip hop- og andre tulleforslag kan du bare glemme. det har ingenting med ski å gjøre. skikjøring foregår ute på landet, i rånerockens hjemtrakter. hip hop er et urbant fenomen og har således ingenting med ski å gjøre. basta!

kopiere musikk fra andre skifilmer er HARRY!!!!

Men det er forsatt den samme musikken som går igjen, ergo, de fleste skifilmer er harry...

*tåpelig*

Så si hva som helst av Span... det er konge!!!

"Kom an" nevner en sjanger som "ikke har noe med ski å gjøre"... Hvor i hule kommer deeeet, fra da!? Er det liksom ikke riktig å cruise til annen musikk enn trash/nu-metal osv?Synes musikken i skifilmer generellt er fet og passende,og vil også si meg heeelt enig med span_fan, men er jeg dust om jeg hører på f.ex Biosphere??

Sorry at jeg fucka til tråden din "the dude"... Men ha et åpent sinn,vær dristig og putt inn noe annet enn hva som forventes...Kanskje det kicker vel så bra..?

he he bra med litt synspunkter også. Takker for alle tipsa på GROMME- låter.
Kanskje en gang i fremtiden så klarer jeg å få filmen ut på nettet.

det var ikke så sykt mye nu-metal i det innlegget men...
gluecifer rokker vilt. turboneger er kanskje litt oppbrukt i skifilmer men dungaree high (fra apocalypse dudes) hadde passet bra. ellers, sleng på det du føler passer til stemningen, rolig kjøring=rolig musikk og omvendt. helt enig i at hiphop ikke passer inn. men smaken er som baken, som bestemor sa.

Manowar

 
Annonse
Annonse
Annonse