Friflyt vs. Ultrasport

Hvilket av disse to bladene synes dere at jeg burde abbonere på? Hvilket blad handler mest om jibbing? By the way, finnes det noen norske/amerikanske rene "jibbeblad"?

Rimelig å forvente at dette bladet nevnes kanskje...
Ellers så kan det jo sies at Ultrasport har relativt lav kvalitet på repotasjene sine. Handler mest om å være kul og sånn...
I tillegg så tar de mer bilder av hus, interiør, skilt, rare mennesker. Med andre ord kunne det vært mer fokus på idretten i dette bladet.

hvorfor betale penger for et gratismagasin!?


LK

...da er Se & Hør eller Fjortis Tidende et bedre valg.


Redaktør, friflyt.no

jeg føler vel at fri flyt er mer for dem som liker ski.
dessuten er det alltid gratis ultrasport i ski og sykkelbutikker.
svenske åka skidor har mye om twintip. men desverre veeeldig mye om jonolsson

... er definitivt best, så hvis du må velge ett av de, ville jeg gått for det... Ultrasport har endel snasne bilder synes jeg, og hadde nettopp en bra skitest, men mange av produktomtalene deres bærer preg av å være reklame direkte fra produsentene - ikke testet av ultrasport selv med andre ord... Ta med deg ultrasport gratis der du får det, og abonnèr på FF, så får du både i pose og sekk smile

Ultrasport har et utrolig dårlig språk i artiklene sine. Jeg måtte legge fra meg en, i utgangspunktet, interessant artikkel pga klisjeer, skrivefeil og pinlig dårlig penn.

De gode fri flyt artiklene er svært gode!

Ellers er bladene ganske like.. Ultrasport er mer vimenn, fhm aktig, mye biler og babes.

Noen av Ultrasports skribenter bør revurderes av magasinet. Derimot pleier de og hente inn heite kestremsportutøvere, kle dem naken og ta bilder. En helt klar positiv ting, men blir liksom noe annet. Usaklige artikler er vanlig, og mer et våghals blad. Synes jeg. Billig dog.

Ikke betal noe for å lese ultrasport. Hvis man absolutt skal lese den blekka får en gå på biblioteket å lese det der. Bruk penga på et abonnement fra fri flyt.

 
Annonse
Annonse
Annonse