Friflyt VS. Ultrasport

jeg syntes at friflyt er blitt dårligere og dårligere i det siste! mens ultrasport er blitt virkelig bra nå! mye mer kult og artig å lese der!! hva syntes dere??

er helt enig! det nye nummeret av ultrasport er drit bra! friflyt har begynt å skirve om så jævelig mye dritt! (padling, surfing, klatring).. og alle de jævela tur-guidene.. døds kjedelige!!! Ultrasport er definitivt blitt bedre!!!

nå er det jo meninga at fri flyt skal nå ut til de fleste som ikke driver med vanlige sporter, å det klarer dem veldig godt.. jeg driver kun på med snøbrett, men jeg liker å lese om det meste dem skriver, fordi dem får det til å virke interresant.
turguidene er jo geniale, får man jo ideer om man kan dra.. er sikker på det er mange friflyt lesere som har brukt bladet som førstehåndsinfo til å skiferie

Ultrasport har blitt vesentlig bedre i det siste og kommet opp på et anstendig nivå. Fri Flyt holder forsatt bra standar men har på en måte stagnert noe... Må bli mer TRØKK i Fri Flyt...

jeg liker bedre friflyt fordi det står mye mer om padling, klatring osv. Mye mer variert stoff

Fri flyt blir jo bedre, det blir et blad for oss som driver med ting. Ultrasport er mer et blad for dem som liker å se på ting.

men det er også sant at ultrasport har tatt seg opp i det siste.
tviler på at et norsk skiblad kun for jibbere eller toppturentusiaster hadde overlevd (se på AXIS og Coluir f.eks)

Friflyt har dabbet av! ultrasport er virkelig på vei oppover! mange flere kule intervjuer og profiler i Ultrasport! toppturguidene der er kjedelige. lese om paddling og surfing i NORGE kan aldri bli kult, i allefall er det ikke verdt 50 spenn...

Liten av sporing...Padling i norge er kult, i norge har vi både noen av de beste padlerene og feteste elvene. Ute i verden er norge kjent for å ha verdens beste elver. Men surfing kan jeg være enig i..der har ikke norge så mye å by på

Enig i at Ultrasport er blitt bedre, men for meg er det fortsatt litt for mye "produktkatalog"-preg på bladet. Jeg synes forrige numemr av Fri Flyt var kjempebra, og jeg liker at det står om forskjellige sporter/aktiviteter. Turguidene er også bra, synes jeg. Håper konkurransen med Ultrasport (så langt den er der, da) bidrar til at begge redaksjonene skjerper seg og leverer enda bedre blader fremover.

Jeg leser Friflyt nettop for å få med meg info om reisesteder, skitester osv. Har ikke lest ultrasport i det siste. Men som et skiblad synes jeg friflyt overgår ultrasport en høy gang Svenske åka skidor vs friflyt det er en annen diskusjon....

For en utrolig teit diskusjon. Noen liker å lese turguider, mens andre liker det ikke. Noen liker geitost, mens andre kan like sjokoladepålegg. Sånn er det bare.. Folk er forskjellige.

Fri Flyt og Ultrasport er såpass forskjellige at de antakelig passer for forskjellige lesere også.. Ser ikke på det som noe problem!! All men are created equal!!!!

Ps.. Til jeje og pp som skrev:"Men surfing kan jeg være enig i..der har ikke norge så mye å by på"
Dere vet ikke hva dere snakker om!!!
Jæren feks?? Vet dere hvor det er???

..at en SVÆRT lik diskusjon om Norsk Klatring og Krimp på steepstone i fjor en gang.

Den gangen var det Mediaaction (som eier klatring og ultrasport) som sto bak.

...but some men are more equal than other.

jeg synes da ikke friflyt og ultrasport er så forskjellige, leste i ultrasport for en stund siden og dykkeren som holdt på å drukne når han var liten. og er helt frelst av havet nå. masse kule inervjuer i det bladet altså.

Synes også bladet som selges denne måneden er kult.

Ultrsport er som enkel blassert underholdning uten noe
særlig poeng.. akkurat som å se en dokumentar med fine
bilder, men blottet for mening.. Fri Flyt har bredde og
mer dyptgående artikler... Greit nok, jeg kan være enig i
at Fri Flyt til tider kan være litt for rolig.. men det er
innhold i fri flyt, utrasport har noen bilder og litt produkt
omtale..
Men litt skikkelig profiler, artikler om frikjøringsmiljøet i
norge, of twin-miljøet.. proiler av talenter ol. sånt er
bra.. men Fri Flyt dreier seg ikke bare om ski/brett og
det er jeg glad for, for det finnes jo mer der ute!

Nå man leser UltraSport får man i blant følelsen av «russeavis»,
lederartikkelene er f.eks. som regel ille. Men så slår de til med knall artikler som for eksempel Iran reportasjen (som kom lenge før FriFlyts Iran artikkel).

En annen forskjell er at Ultrasport er Oslo (vest) basert, det virker i hvert fall sånn. Store unger med for mye penger og kjedelig liv, som må finne på noe kuult. Mens FriFlyt er mer Sondre Norheim og «ekte» skiglede.

Det burde være plass til både FriFlyt og Ultrasport i den norske magasin floraen.

For øvrig anbefales svenske Brant dersom mer seriøst stoff ønskes, ikke mye snikksnakk der.

Synes billedkvaliteten i Fri Flyt er utrolig ujevn . Det spenner fra det helt strälende (eks. Seth Morrison etc) til det ufattelig därlige (eks. redaktören pä tur med kona etc). Bladet kunne med hell bli mer kvalitetsbevisst pä bildene, for uansett om historien er god sä hjelper det lite när bildene er bäde uskarpe og intetsigende. En god story fra Bulgaria eller Iran faller helt sammen med sä därlige bilder som av og til har havnet pä trykk i bladet. Förste gyldne regel for et blad: at et bilde er SKARPT!!!! Skjerpings, Fri Flyt!
Nä skal det jammen sies at Ultrasport ikke er det spor bedre, og hvor vi har sett flere bilder gitt av utstyrsleverandörer enn de som er tatt av reelle fotografer. Det blir bare for dumt när det stär under: "Bilde: Dynastar".

Felix,
Jeg tror du blander Ultrasport med Snowmagazine (var
det det det het?) De skaffet seg stort sett gratis bilder.
Ultrasport kjøper sine av profesjonelle fotografer. Uansett
så handler det vel om budsjetter. En reportasje fra FF
egen redaksjon er naturligvis billigere for bladet enn å
kjøpe bilder av Løvås og Seth Morrison. Dessuten viser
det at FF også er ute i Guds frie natur - ikke bare er inne
og nerder på internet, sånn som oss...

Fri flyt har alltid skrevet om padling og klatring o.l
Jeg selv står bare på ski men synes det er intresant å lese om andre sporter en bare ski og snowboard hele tia.

Fri flyt til folket!

 
Annonse
Annonse
Annonse