Fotosekk

Har tenkt å kjøpe meg en sekk som egner seg til å ha med fotoutstyr i på tur.

Skal bruke sekken på skiturer, klatreturer osv. Altså ute. Det må være plass til speilrefleks kamera og tilbehør som blitz, ekstra objektiv, stativ, i tillegg til feller, mat, drikkeflaske, ekstra genser, søkestang, spade og andre ting som er kjekt å ha med på vinteren, eller klatreutstyr på sommeren.

Den må være ganske godt polstret fordi jeg ikke bare har tenkt å fotografere, men også stå på ski/klatre selv.. Er det noen som har tips om en bra sekk? Hadde vært greit om den også hadde lomme for laptop sånn at den går an å bruke på skolen, og på feks flyreiser der jeg skal ha med både fotoutstyr og pc.

trenger det samme selv, og det er vel bare ta løpefart og rane en bank først?!

http://fotovideo.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=12560

-de har også en rimelig lang produktliste på :

http://fotovideo.no/aspx/produkter.aspx?t=1422&g0=0&g1=11

noen skolesekk er det nok ikke..


LK

K2 har startet opp produksjonen igjen av sin legendariske fotosekk, som har vært discontinued i mange år. Sekken er så bra at den har vært solgt på eBay til blodpris. Hvis du har tid til å vente på at den kommer for salg, så er det en garantert vinner.

Ellers er LowePro et godt og sikkert alternativ, Photo Trekker AW II er en banker, men den koster dobbelt så mye i Norge som f.eks. hos B&H i NYC.

Du kan jo også kikke på Dakine Sequence. Den funker fint så lenge du ikke har med alt for mye stash. Mulig den blir litt liten for alt utstyret du ramser opp, men for mitt behov er den super.

Det koster å være kar, men denne har det du trenger. Plasstil det meste, kvalitet i løsningene, og livsgaranti!

Sverre


mvh Sverre

Kjøpte denne for en stund tilbake. Vet jeg rett over har reklamert for Super Trekker II, men etter å ha prøvd denne ut, har jeg ombestemmet meg. Photo Trekker er billigere, mere praktisk og rommer nok for de fleste.

Har du planer om å bruke sekken på ski, er størrelsen mye bedre egnet etter min mening. Super Trekker II blir for stor og klumpete.

Photo Trekker har vanntette glidlåser, smarte og praktiske løsninger med god kvalitet.

Anbefales.

mvh
Sverre.


mvh Sverre

Å få en sekk som dekker alle de områdene du nevner her blir ikke veldig lett - det høres ut som om du skal ha med deg det meste.. stativ, blitz, kamera, objektiv, feller, mat, klatreutstyr, genser, søkestang, spade osv osv..

Jeg har selv LowePro Dryzone 200. Det er en sekk med plass til det aller meste av fotoutstyr, og også muligheter til å stroppe fast stativ/utstyr utenpå. Skal du på skiturer/klatreturer osv. må du regne med at det blir vått. Regn, snø og kondens gjør sitt til å ta knekken på ømfintlig elektronikk.

Dryzone-sekken er 100% vanntett, godt polstret, god å bære med gode justeringsmuligheter, og solid laget. Eneste minus er prisen her i Norge, nærmere 4000 kroner. Men det er nesten verdt det, siden man vet at det dyre fotoutstyret ligger tørt og godt beskyttet omtrent uansett. Den mangler dedikert lomme for laptop, men er godkjent som håndbagasje på fly.

Anbefaler deg å ta en titt på den iallefall wink

 
Annonse
Annonse
Annonse