Fotball = Verden?!?!??!

Førstesideoppslag i alle aviser: Rosenborg vinner kanskje ikke serien! Ola Bye Rise må pelle seg vekk! Ålesund rykker opp! NRK, TV2, alle aviser tyter over av fotballstoff som fortrenger ikke bare andre sportsnyheter, men alle andre nyheter. PR-kåting-kjendisprest Gelius BER for VIF-seier!!!

Hva er det egentlig som skjer? Vil folk ha denne dritten? Hvem er i så fall "folk"? De fleste jeg kjenner driter langt i forball og synes det er det mest primitive spillet og miljøet på jord. Hvordan greier og hvorfor VIL media og prioritere fotball så JÆVLIG høyt?

Jeg er så driiit lei denne forbanna fotballfokuseringen at jeg SPYR!!! Hva kan vi gjøre? Hvordan kan vi ta tilbake det offentlige rom? Hvordan kan vi stoppe fotballkjeften på Bondevik og Solér og Gelius og de andre dustene?

Nå må SLÅ TILBAKE!!! Vi blir KVÆLT av fotball!!!!

Allt for mye fotballprat i pressen.
Burde vært litt mer om ski og snowboard.

Det er riktignok kanskje for mye. Men faktumet er at det er GANSKE mange som intresserer ser i fotball!
Og avisene er veldig intressert i å selge. Så hvis de skriver om noe mange leser, selger de mer!

Så enkelt er det.

Jeg driter i forball, men om man fordeler interessen i forskjellige sporter i prosent, så har fotball flest interesserte. Da skriver man om fotball. Nesten ingen i Norge bryr seg om Polo, da skriver man ikke noe om polo.

.

Nei fyttikatta, dette e da dummaste eg har hørt

Riktig at ikke mange digger polo, men det er veldig mange som digger ski! Tror at mediedekningen av fotball vs. ski er veldig skjev i forhold til interessen i folket. Bortsett fra det så suger forball BIG TIME!!!

Hvorfro skriver de ALDRi noe som helst om ski(jibbing storfjellskjøring osv osv) HVorfor HVORFOR?!?

Avisene skriver om fotball i fotballsesongen og ski i skisesongen. Skisesongen har desverre ikke begynt enda!! Hvorfor skal avisene på død og liv skrive om storfjellkjøring, er det bare fordi noen pr-kåte skikjørere ikke får tilfredstillt seg nok i gjennom hobbyen sin eller? Konsentrere dere heller om å stå på ski, og drit i pressen. Men for Guds skyld...hvis du har oppnår noe bemerkelseverdig med din skikjøring som er til allmen interesse, så vil du nok tidsnok komme i avisa eller på TV!!

Se på hvem som er sportsjournalister a! Det er jo bare mongoer hele gjengen! Dette bør gå som en utfordring til oppegående skikjørere: Ta journalistutdanning og GJØR noe med saken! Friflyt-gutta må komme seg inn i dagspressen og opp på Stortinget! Jibbing TAKES OVER!!!

Jeg spilte selv fotball opp til yngre junior (eller hva det NÅ heter), men all denne mediadekningen av fotball har knekt min interesse for fotball.

Hva skal vi gjøre for å få sports-kanaler/reportere til å innse mangfoldet i idretten?

Mange bra poeng her, og det er flere grunner til at fotball blir så fokusert på. For det første er fotball verdens største idrett, og personlig synes jeg det er gøy å spille fotball. I tillegg er det organisert i et slikt system at det blir spennende å følge med for mange. Jeg er helt enig i at fotball får for mye oppmerksomhet i media, men jibbing er ikke kommersielt nok, og det er vel egentlig bra!? Så lenge vi har blader som fri flyt, tilgang til internett, filmer, osv. får ihvertfall jeg nok informasjon om skikjøring. -savner egentlig ikke førstesideoppslag i vg fra skiverden, akkurat...

pudderentusiaster er det nok av alle rede..., noe det kunne vært mere er innslag på sportsrevyen og tv2 sporten... jeg har sett sporten på tv 2 alt for mange ganger da det KUN handler om fotball..., greit, det er såpass stort, men for faen det finnes da annen idrett også!!!!!

det er alt for mye fotball på tv, aviser osv.

Savner ikke at det skal stå mye om jibbing og big mountain i aviser. Hver gang de prøver å skrive om sånt er det fullt av feil og artikkelen ender opp med å bli idiotisk.
Det blir bare pinlig.
Leser heller om ski i skiblader da.
Er jo rått å se utfor på tven da.
(Hadde forresten vært kult å sett Kjus og Aamodt på film i Alaska eller Lofoten. Nobis er jo rå på film)

Hørte tilfeldigvis på NRK Radio på jobben i dag. Utover ettermiddagen var det DIREKTEsending fra Lerkendal, det var førsteoppslag på nyhetene... om hva da? Joa, RBK har KRISE. De leder serien, og treneren skal visstnok slutte neste år. NRK har FØRSTEOPPSLAG på nyhetene at treneren skal slutte i 2005. Dette er for ille, det er helt ute av proporsjoner.

hate så inn for j....
Vær helle glad for alle som sitter foran kassen for å se fotball hver lørdag. Det blir mer pudder igjen til oss.

Tror ikke tv2, dagbladet, vg osv hadde hatt så sterkt fokus på fotball hvis det ikke var fokus på det. De har gått på skole, og kan regne...

hvis noen er misfonøyd kan man jo satse på DN, klassekampen og fri flyt...

enig med ole

de tafser hverandre i dusjen, suger og svælger hele gjengen

HOLD FOR ALL DEL FRIKJØRING VEKK FRA TV!!

 
Annonse
Annonse
Annonse