Fortjent seier i skiklassen på Sweet Rumble??

NEI.. Det har ingenting med de glakristne gutta fra jesusdalen å gjøre...
Det var rett og slett helt og holdent en ufortjent seier!! Den derre gorillastilen er bare helt på tryne! Det er bare en i verden som kan kjøre sånn og vi vet alle hvem det er..... Det hjelper ikke å ha et pannebånd med navnet hans på. Hvorfor er det ingen på ski som forstår at stil er like viktig på ski som på snowboard??? Hvem som helst kan hive seg ut i en switch cork eller hva det måtte være, det er derfor det er forskjell på amatører og pro"s.. Hvem som har gitt den jævla drittungen sponser er fortsatt et ubesvart spørsål for meg og sikkert mange andre? Er ikke misunnelig, driter langt faen i konkurranser, men syns det bør være en viss standard. Det var mange som kjørte både fetere og bedre stil på hoppet i trysil, for eks Torjus Løvdal, de to gutta fra Hafjell, Melhus og Grete... Det er kanskje på tide å ordne skikkelige dommere til kommende konkurranser??

Helt enig.. Ingen i ski-Norge som forstår seg på stil.....................
Ufortjent seier!

hvis ikke Håtveit"s run var stilrene var det vel ingen der som hadde stil? det kan vel heller diskuteres om han på andre plass (fra hafjell?) hadde stil. han dro på som fy, og var bare 14, respect! Men å si at håtveit manglet stil.. seriøst? du er ikek snau du... skjerpings..

Hvilken plass kom du på med stilen din da, Gaute??
Ol` school 4 ever!

En ting er å stå på ski med Jesus, men når andre skal rakke ned på deg, fordi du vinner konkurranser er det noe galt.
Tror ikke Andreas ber om å få vinne det som er...Han kan triksa sine, lander fjellstøtt, har fet stil! Han har trent mer enn de fleste, på grunn av at han er heldig og være nabo med et skitrekk, han har egen park, lager mye selv og igjen, trener hardt!
Latterlig av folk å rakke ned på Andreas og Jon fordi de jobber med å bli bedre!

Er disse Håtveit-gutta kristne? Hvorfor skal det i såfall brukes mot dem? Det blir for dumt! Forøvrig enig med forrige debattant!

De aller fleste har noe å lære av hvordan Andreas "gjør" en konkurranse. De som sier at fyren ikke har stil er helt på jordet! Ikke bare satt han triksa, han var en av de som hoppet lengst i hvert hopp. Jeg er helt enig med dem som mener at rotasjon-kongene suger... det er LANGT fetere å dra en plain 5 fremfor en "jagete" 7 eller 9!!!

I hele konkuransen var det veldig høyt nivå, og noe av det som er spennende med rumble/knockout-formatet er at tilfeldigheter ol. også spiller inn. F.eks. Eirik Ness stod nesten sw cork10, men landa 1 meter for kort, Torjus bomma litt på landinga, Christoffer var nedi med en hånd.. (mulig noe var feil der folkens, ikke ta det ille opp, men dere skjønner tegninga)

- Siden de kjørte med kun 1. run etterhvert måtte alt klaffe i hoppene, Andreas H. leverte sakene der og da, han presterte når han måtte, hoppa langt, høyt dessuten stod Andreas clean"ere enn PK i finalen og Andreas gikk av med seieren.
En utrolig underholdene konkurranse både ski og snowboard!

Og stil er smak og behag, alle har sine idealer og favoritter, men det kan ikke dømmes etter det!
-
Og grattis Grete! du er råtøff!

Har ikke Andreas stil, så vet ikke du hva det å ha stil er ass! du er latterlig!

Andreas og Jon er to store og stygge idioter, i allefall andreas... så stygg! og så så jæveli tøff han er (tror i allefall).... og jon tror han er "kongen" eller jesus i hans tilfelle!!! dritt lei begge de to! og det nye konseptet på på skifilm.no er latterlig, hvem faen gidder å betale for de møkka filmene?? (noen er selvsagt kule men men....) Tidlig i år la han jo faen meg uten en film fra et jesus-treff på skifilm... tulling! Takk for meg

 
Annonse
Annonse
Annonse