Forslag til reisemål Østerrike/Sveits

Skal til Østerrike/Sveits om litt over en uke (09.februar). Blir i 2 uker, og den første uka er allerede spikret -> Zillertal. Noen som har forslag til hvor vi bør dra den andre uka?

Info om oss: Vi er 3 stk som er interessert i offpiste (ikke ekstremkjøring), liker å bo (litt) standsmessig og ha muligheter for å spise god mat. Størrelsen på skianlegget og by/landsby er ikke så viktig. Vi har leiebil, så offentlig transport er et ikke-behov.

Dere har jo leiebil og er mobile, så da er det like godt å la snøforholdene og været bestemme destinasjon. Kjøp ADAC skiatlas (bensinstasjon eller bokhandel i Sør-Tyskland eller Tirol), og følg med på snow-forecast.com for noenlunde presise snø- og værvarslinger. 2-3 dagers varslene er nokså pålitelige. I stort sett hvert eneste dalføre, enten det er Østerrike eller Sveits, vil dere finne skisteder i ymse størrelser, og de fleste kan by på overnatting og gastronomiske opplevelser for enhver lommebok. Det er mye morsommere å dra på oppdagelsesferd til "ukjente" steder fremfor å havne i turistfella. God tur!

 
Annonse
Annonse
Annonse