Formbare innleggssåler!

Er det verdt 1000 lappen å kjøpe innleggsåler som kan formes etter foten? Noen som har prøvd dette og funnet det behagelig nok til å betale så mye???

Jeg har hatt problemer med krampe under foten, særlig hvis jeg står brett på hardt underlag. Kanskje det kan være løsningen å prøve en slik såle?

Conformable innleggssåler som ble støpt til min fot bedret komforten betraktelig. Ble kvitt krampe under foten, og sliten korsrygg.

Hvor får man kjøpt disse sålene, jeg sliter med at jeg ikke sitter fast i helen i bootsa mine..... hjelper mot det også???

Dette høres for meg ut som en glimrende unnskyldning til å få seg nye støvler. Innleggsåler vil hjelpe, men du vil fortsatt oppleve at hælen ikke sitter helt fast. Hvis støvlene dine litt for store, kan du beholde dem inntil videre, føttene fortsetter å vokse til du er over 30. Hvis passformen derimot ikke er riktig, er det like greit å få seg nye. Har du først fått deg et par som virkelig passer, kan de holde til over 1000 dager hvis du passer på dem, og da er ikke invisteringen særlig stor.

Hei!
Jeg synes hvertfall tilpasning av støvler og såler absolutt er vel verdt pengene! Men jeg kan ikke huske at jeg betalte rundt 1000 kr for det? Er det noen nye såler det da kanskje?

Denne tror jeg var ny på markedet i fjor, og kostet iallfall ikke 1000,- kr da jeg kjøpte den. Et sted mellom 500-700, tror jeg, eller kanskje mindre. Uansett en god investering for min del, sjøl i et par støvler som i utgangspunktet passer meg godt. Nå er det helt slutt på ømme punkter, og jeg trenger ikke tukle med spennene for en dag i bakken i det hele tatt. (Det hører dog med til historien at jeg også har termoformbar innerstøvel.) Prinsippet for tilpassing er vel det samme for de fleste "hjemmestøpte" såler, så de som kan velge mellom flere greier seg fint med den rimeligste. En bør stelle pent med føttene!

ligger på 500-700,- funker som f..

Hei, jeg bruker også SOLE såler. Du får de på i mange butikker (tror Torgersen Sport, XXL, Loplabbet blant annet har de). I tillegg til at de former seg etter foten og har god støtte for fotbuen og helen så isolerer de også svært godt. Prisen var kr. 325 (omlag halvparten av Superfeet/Comformable). Mer info finner du på www.whynot.no

Oslo Sportslager.

God erfaring med Conformable, kvitt vondt i fotbuen pluss at du føler at du sitter "bedre fast". Støvlene/skiene føles mer "presise". Varmer de Sole, forresten?

Ang for bred hæl, så hadde jeg samme problem. Det ble løst med en plastkappe hos Hemsedal Sport. Knall Service!

 
Annonse
Annonse
Annonse