Forhold hemsedal

Hei, jeg lurer på om mildværet som var nå i uken har ført til snøtining/smelting i hemsedal? Lurer spesielt på om det nå er gjennomslagsføre der oppe. Og til slutt lurer jeg på om de har tenkt å åpne noen nye heiser, f.ex roniheisen til helgen? Alle tips mottas med takk!

Litt dårlig svar dette her, men snakket akkurat m noen i skisenteret. Temp -5 og litt filler i lufta (ikke mye). Jeg hørte også at de skal åpne Tindenheisen til helga. Dette har jeg ikke fått bekreftet. Snøforholdene er fine, med bra base. Litt mer nysnø og det blir pow pow mer plutselig enn du skulle ane.!.

Det er hardt og fint i bakken. Men natt til søndag kommer det rundt 20 cm med fersk snø. Ta på deg tannbeskytteren og kom deg ut i skogen, så skal du se at det kan være bra blant trærne også!

Onsdag var det + 4 grader nederst i bakken. (Fønvind...) Det regna rundt lunch, men det gikk over til noen sludd/snø-byger utover dagen. Dvs det smelta en del. Torsdag var det minusgrader igjen, samme i dag. Pluss siden med at det har vært varmt, etterfulgt av vind og kulde, er at nå begynner sålen i terrenget å bli bra. Det ligger også noen gode lommer med myk snø i le-sidene oppe mot Tinden. Pt. går snøkanonene i bakken ved sida av Hammaren og Holdeskarheisen. I går og i dag har forresten det vært FIS renn i halve Hemsedalsløypa... Ha en bra ski-helg!

 
Annonse
Annonse
Annonse