Folgefonna vs stryn ??

hvem er best ??

fonna er best i park, men stryn er best i miljo.... Men fernie@canada rokker mest!! wink

På folgefonna er det mest jibbing, på stryn er det gode mulighetar for topptur. Var der i forfjord, det var heilt kanon..!

Stryn satser mer på park i år enn noen gang før .. samt at man har nordeuropas beste offpistemuligheter på sommerstid.

Fonna har knallbra park med mange elementer.. . og thats it.

På Fonna er det mest kids.. på Stryn er klientellet litt eldre .. og ølet smaker litt bedre.

noen som vet når stryn åpner?

Hvis noen som vet hva de snakker om i tillegg kan fortelle hvor mye snø det er i år - hadde det vært bra!

Har hytte litt nedenfor Grotli, men den har alle Petter Spretts slekt og venner okkupert for påsken, så jeg har ikke vært i nærheten i år. De sier imidlertid at det er lite snø nedover på den siden av vannskillet...

Har kjørt over strynefjellet nylig ..og jeg synes det så ut som det var bra med snø.
Åpning 28 Mai..
Ryktene sier også at de har preppet på fjellet etter hvert snøfall i år.. slik at parkområdet ikke består bare av pudder som smelter tvert.. men en komprimert såle.

ifjor sommar gikk det rykte om at det skulle leggast kunstsnø for å forlenge sesongen, noken som veit om det er blitt gjort?skal på strynefjellet og bygge kicker imårra!!!herlig føre i området idag

hørte rykt om det samme....veit ikkje om det vart gjot.... men har det oppna?

blei ikkje noko av planane om kunstsnøanlegg. Men rykta om at der har blitt preppa gjennom vinteren stemmer nok betre.

Det var mindre snø der en jeg har sett tideligere, er derfor litt bekymret, det burde være mer, men det kan fortsatt komme noen solide dump utover våren... Tung snø som er fin å bygge i!! men pudder til pungen nåwink

hvordan er det med snowboard og telemark i stryn og folgefonna?? er det mest kids i folgefonna? gidder ikke å stå er med en haug med fjortisser!

folgefonne skisentere er MYE bedre enn stryn..! stryn har et fint nåk trekk bare en UTROLI bratt t-heis som gjør vondt på inn siden av låret!AU! men det som er bra på skitreke i stryn er den lille hytta der vi får mat å der står barat å betjener (av og til!) Må ellers hilse til lasse wink! haihaismile å linda:halluwink!! kjekke folk i strynsmile! detta blei vel mest tull, men eg står for det eg sier!! smile!heheh

ehhh.. ikke at det har noe med stryn å det å gjøre, men det virker ikke som at du er noe bedre selv enn en telemarkfjortiss... hvem kaller seg vel for "telemarkbabe" og samtidig der ned på fjortisser? er ikke no fjortis selv, men reagerte litt på det der..!

he he.. litt flau nå ja.. kun det navnet på mangel av noe bedre.. ikke så oppfinnsom..

jhehe.. måtrte bare poengteresmile telemarkjente var nok mye bedre ja!!! grin

er det i det hele tatt mulighet for bra frikjøring i området? hva med toppturer?
hvordan er forholdene første uka i juli?

park sjefen fram Mammoth, Park City, og Breckenridge til å bygge parken til sommern bare les på www.folgefonna.no
det kommer til å bli helt rådt der til sommern.

Stryn har udiskutabelt gode muligheter til bra heisbasert og offpistekjøring, samt mange gode topper og bilbasert skikjøring. ...før snøen smelter.
Korleis er det med offpiste rundt Folgefonna/Jondal?

Til rosendals berte: Korleis er ser snøforholda ut i kvinnheradsfjella, har gode minner om rennekjøring i juli.... surprised)

På fonna er det null offpist.... Stryn har den beste offpisten i noe sommerskianlegg i hele Europa!!!! På Folven er d full rockn roll, og ikke noe partystded RULER mer enn Folven på sommeren... har vært der flere år på rad, og det slår aldri feil!

Åpningshelgen er råest, da få man ALT.. best snø, best mennesker og BEST party...også er de sinnsykt mange fine damer der den helgen.. smile

til deg som lurte på forholda i kvinnheradsfjello... vore jævla mildt her i da sista..lite snø i år i forhold til tidlegare,men et stykke inn i fjellheimen finn du fremdeles masse snø..

 
Annonse
Annonse
Annonse