Fjellfilmfestivalen?

Er det mange som skal til Turtagrø neste helg?

Tror det blir veldig bra og anbefaler alle å dra.

Det blir min første tur der oppe. Noen som anbefaler noen spesielle turer?


Eskedal

Det blir helt konge. Man kan se programet på
www.Hemsedal.com. Hvorfor sitte fem timer i bil når du kan sitte i bare tre timer?

De som presterer å bruke fem timer på 32 mil fra Oslo til Turtagrø kan bare ha det så godt. Tre timer til dalen blir også et definisjonsspørsmål.

Sognefjellet hadde snø tidligere i uka. Så langhelg på Turtis med sesongens første svinger i nysnø og trivelige fjellfolk på hotellet om kvelden funker som bare det.

Jeg skal, iallfall.

Jeg skal også, men tenkte ikke ta med skia? Er det seriøst at det vil være mulig å stå på ski???

Med tanke på at vi hadde snø nok til å flyte i 700 høydemeter den 9. oktober i fjor, ser jeg ingen grunn til å være pessimist.

var på smørstabb breen i helgen som var - møtte en snøstorm på veg opp torsdags natt og det snødde hele natten- våknet til 10 cm snø på bilen ved krossbu. Det snødde nesten hele dagen. Lørdag var det snø som fortsatt lå på de høyeste toppene. Kunne bl.a ikke gå til den øverste toppen på Kalven da det var snødekt og glatt. Men så klart supervær wink

tror kanskje det må komme litt mer snø før det er verdt å ta frem plankene... Men evig optimistiske som vi er så stiller vi med ski til helgen.. kan jo bare ta de med ned igjen..

Kjøttulf/Big Trix har testa Sognefjellet allerede. Men han sier ikke hvor han var.
http://bigtrix.com/modules.php?name=News&file=article&sid=787

Eske - obligatoriske turer for en førstereisgutt er Dyrhaugstind pga fantastisk panoramautsikt. Og Fannaråken fordi den er lettgått og fin, og definitivt har fet utsikt. Hvis snøføret er med oss henger du bare på med oss.

Hvis det er nedbør og kuldegrader, samler det seg raskt en del snø på breen på østsida av Steindalsnosi og er dere heldige får dere 500hm skikjøring. Kanskje en drøy halvtime på beina om det ikke er skiføre bort til breen.

Er ikke det du ser i bakgrunnen kalven - storebjørn saksa..? bøverbreen/smørstabb breen.
Da må jo det være ved fanaråken?

Det lå ca 30cm rundt "gryta" ved Kalven.. fin pudder med det gikk ikke så langt ned.. Satte seg fast under stegjerna ihvertfal..

 
Annonse
Annonse
Annonse