Fischer Airstyle

har en som vil selge meg fischer airstyle. noen som har prøvd dem?

Fischer er drittski (airstyle)
Head madtrix er mye bedre !!!

Er litt spesielle ski, fungerer stort sett kun til park/pipe, umulige å kjøre skikkelig med i både preparerte løyper og pudder.

Men hvordan en ski oppleves er jo som alt mulig annet svært så personlig. Derfor er det viktig å prøve ut.
Tviler på at noen her liker dem spesielt godt though.

Btw, sverger selv til salomon 1080 og PR.

Fischer airstyle NT er ei smooth parkski, lite innsving gjør den stabil som faen fakie. Skal du utafor parken flyter den ok i pudder pga. ovennevnte innsving, men er litt kjedelig å kjøre sving med i bakkin.
2002 designet er tøft med snøkamo på baksskia. Jeg kjørte den i 180. Bra ski.

ingen av de siste års fisherski har vel tidenes design, hverken grafisk eller med tanke på de noe snåle tuppene de er utstyrt med. Men skiene kicker ass å kjøre på. Jeg har kjørt de i to år og digger at de er så tunge som de er, noe som gjør de latterlig stabile i lufta og i landing. Har kanskje litt rart flexmønster, men er solide og trives best i park, kurant i løype og rævva utafor( hvis du har de 100% midtstilt, vel å merke). Men med den samme bindingsplasseringen er de noe av det aller beste jeg har kjørt svitch på. Og til dere som sverger til salomon: tør og mene noe annet. hittil har jeg ikke møtt en dyktig skikjører i Norge som liker salomonskiene godt. Candide får ræva full av penger av salomon, så selvfølgelig sier han de er gode...

Jeg har kjørt på airstyle i en sesong, og de fungerte veldig bra i parken. Utenom er de ok for meg. De er ganske myke, og det passer bra for meg (60 kg).
Prøvde 1080 en del først, men jeg syntes at airstyle var vel så gode. Så hvis du får en rimelig pris, løp og kjøp!

Kanskje alle som anbefaler salomonski anbefaler dem fordi de får rævva full av stæsj fra dem også da :P

Men seriøst, folk liker forskjellige typer ski, slik er det bare.

 
Annonse
Annonse
Annonse