Fint besøk i Røldal......

Se hvem som er på besøk i Røldal....http://www.odda.kommune.no/.

Seth komme te Røldal, den filmen skal sjåast når den e ferdig lagt. Fett å kunne sjå hvor dei kjøre og hvilke stunt dei gjer!! Da kan ein finne plassen og gjera det same sjøl!!! Det blir fett!!!!

Eit amerikansk filmproduksjonsselskap har fått løyve til å bruke helikopter medan dei lagar ein ekstremsportfilm i Odda kommune. Selskapet startar arbeidet sitt alt 25. mars, og vil halde på fram til 6. april.

reklame for Røldal..
Nå kan nordlendingene sitte og klø seg på naturvern pungene sine..

jaja, lyngen schmyngen, skjegget i postkassa, kuken i smekken, drit på draget osv osv.

blir spennende å se hva som kommer ut av denne flyttingen da, gøy med noe annet enn lyngen også!

Vet noen kor de skal bo? Hordatun Hotell??

noen som vet vilke kjørere som er med ?
er det fjorårets team eller ?

Tanner, CR, Seth, Eric P. er i området. De bor ikke på Hordatun.

til på hardanger hotell i odda

non som vt kor di ska kjøre å når?? hadd jo vrt JÆVLI digg å sitt på!! fy faen Seth Morrison!! d e no d!!!

det er jo ikke akkurat drapå føre i området akkurat nå...

Jeg tror jeg dra å sjekke de opp litt, kanskje kline og pule litt og sånn. Noen flere som vil være med eller?

vurderer å ta turen til odda i kveld,kan jo ha griseflaks å treffe en av gutta! Noen som vet hvor di har planer om å kjøre??

De bor på Hardanger Hotel. Traff noen av dem i ettermiddag. Superkule folk, helt nede på jorda. Skulle vist ta seg noen øl i kveld, for nå har snøen begynt å lave ned i Røldal. Tror de har filmet litt i fjellene sør-vest for skisenteret de siste dagene, så skulle de leke litt i skisenteret i helga hvis været var kjipt. Megafett at de kommer hit og kaster glans over Odda Kommune og Røldal.

De skal vist være her til den 6.apr. så da er det vel mulig å få et glimt av dem neste helg også håper jeg!

eg tar turen t rølda på søndag, har et stort håp om å få sjå ein av gutta der..Blir vel kanskje forholdsvis bra føre og,nysnø i kvinnherads fjella idag..

som har truffet seth og gjengen enda?

Det går rykter om at de er på vei til Hemsedal. Tegner til å bli en "monsteruke" der m mye storfint besøk.. Følg med osv...

kan egentlig ikke lese noen steder at det er seth morrison, cr Jhonsen og co. som er med. Noen som har fysiske bevis på at seth og cr er med???

I går søndag var Seth Morrison, Cr Johnson og Eric Pollard i Røldal og tok et par turer i anlegget. Sikkert i påvente av bedre vær og føre til å kunne filme i. Så de er ihvertfall der oppe. I forrige uke ble de hentet med helikopter på parkeringen i Røldal om morgrenen og var borte stort sett hele dagene. Håper de har fått filmet noe bra...

eg va i Røldal igår..va nå ingenting så tydet på at dei va der..rekna med folk hadde samla seg litt dersim de va der..kan jo ver da e eg så va uheldig å ikkje merka noko..

 
Annonse
Annonse
Annonse