Finnes det homo ekstremutøvere?

Dette er ingen homohets, jeg er bare nyskjerrig. I flg statistikk er mell. 5 og 10 % homo. Men i sport hører vi om veldig få. I ekstremsport har jeg ikke hørt om noen. Noen som kjenner en homo jibber?

I ekstremsport finnes det nok svært få bøger, men blandt jibbere og tilsvarende sport som feks skiballett finnes det nok endel.

vi kommer bøger på ski i norge er kegene på hemsedal som ikke lukter lunta og stikker til hælvete.

Hvorfor er dette interessant?

Selvfølgelig finnes det homoer som jibber, men hvorfor skal det være et poeng å sette søkelyset på det når vi er opptatt av jibbingen. Det blir like teit som disse jibbe for jesus greiene. Det er uansett irrelevant fom meg om en jibber er homo og gjør det for jesus når jeg snakker om jibbing. Mange er homo og homoer er like forskjellige som hetroer når det gjelder ting som ikke har med seksuell legning å gjøre.
Det er så utrolig teit å gjøre homoer til noe annet enn ikke homoer når vi snakker om andre ting enn seksuell legning. Det er som om noen synes dette med seksuell legning er så utrolig mye viktigere enn alt annet ved en person. Det finnes også homoer som styrer med dette og det er ikke langt ifra at noen av dem svarer at de er homo om du treffer dem for første gang og spør dem hvem de er. Sikkert viktig i en identitets utvikling som homo, men det må jo være enhvers mål å komme videre fra dette og oppleve å kunne ha en seksuell legning uten at man si alle sammenhenger må flagge sin seksuelle legning.

Ut av skapet, opp i railen!

Hørt om forbilder..? Mange kan trenge forbilder for å komme seg ut av skapet...

S Mossing?

Blir det "jibbing for judas"? Dette er årets fjerde teiteste diskusjon... Eller så. Hva betyr det om en eller annen dude eller dama i bakken er homse? Og hvorfor er det tvingende nødvendig at de skal ut av skapet? Ingen kan pålegge meg å flagge at jeg er hetro? Hvorfor forlange at homofile skal ut av skapet? Om de kommer ut av skapet, hva forandrer det? om de jibber for jesus, judas, spartacus eller kongen betyr ingenting. Navnet skjemmer ingen, kall dem homse, fag, soper eller guds hellige rævpulere. Jeg driter i det. For meg er de skikjørere.

Poenget mitt er ikke at seksuell legning skal være hemmelig, men at det skal være like naturlig som andre karakteristika ved en person utover at de jibber.
Historisk har det vært viktig å sette søkelys på homoer og gjør det litt ekstra synlig. Det er tid for neste steg og for at homoer skal kunne føle seg som den naturlige delen av samfunnet de er ser jeg fram til den dagen vi midt i det store Anders Jibber intervjuet i fri fly kan lese at han liker å bruke tid med kjæresten Jon uten at det blir pengtert at han er homo. Det vil være et tegn til andre homoer om at det ikke er noen big deal om du er homo eller ikke. du er en ok fyr uansett og selvfølgelig skal du kjøre i den filen du føler deg hjemme.
tenk så mye lettere det vil være å være homo om det er slik at til og med homoene ikke går rundt å tenker på at de er homo når de presenterer seg for en ny person.

bra svar jibberjonas!

JIBBING FOR JUDAS, årets nye skifilm.

Homo og homo? Når jeg blir rævpult på railen, skal jeg da kalle meg homo? Man kan da synes det er godt uten å være homo? Er jeg homo om jeg liker å ha en banan i tvåan? Nei, dette er irrelevant. Det som gjelder er kjøringa, ikke bananen.

Ja, dere- nå har vi etter nitidige forsøk og på noe ustø bein karret oss frem til "the final question". Det ene og viktigste spørsmålet som vi alle virkelig bør beflitte oss med å svare så oppriktig og utdypende på som vi klarer: nei.

Første innlegg inneholder et ord som veldig mange skriver feil. Hv tror DU er riktig?

Nyskjerrig
Nysjerrig
Nysgjerrig
Nykjerrig
Nykjerring
Nysherry
Nyskjgjerrigh
Nyschjerrig
Nypult
Nypultitvåan

-jeg tror det skrives nysgjerrig. Jeg har ikke sjekket det opp, men jeg har tidligere laget meg en huskeregel der jeg tenker på ordet gjerrig som basisen i dette ordet. Nå håper jeg det er rett slik at jeg ikke fremstår litt latterlig i Fri Flyts forum fo

Dere får ha min feil unnskylt. Det nest siste ordet i den tredje siste setningen i innlegget ovenfor skal selvfølgelig være "dette".

Hva med ordet "sjanse"?
Sjanse? Sjangse? Tjangse? Tjanse? Kjangse? Kjanse? Skjangse? Skjanse? Jangtse? Schanktse? Tchangtze? Jeg vet ærlig talt ikke, og ikek bryr jeg meg heller. Jeg er bare ute etter å få tida til å gå, for jeg er åpenbart ikke på ski...

Neste skritt for deg må bli å lære seg å skrive "unnskyldt" riktig

å lære elementære kommaregler og orddeling? Da slipper du å drite deg enda mer ut. Nerder og selvoppnevnte eksperte har enda endel å lære ser jeg wink

Siden det sansynlig ikke er noe homser som railer. Er da damer som railer lesber?

nå gremmes jeg. Jeg kan tydeligvis ikke kommaregler og orddeling godt nok. Har dere noen tips? Jeg forstår dessverre ikke hva jeg har gjort feil. Når det gjelder orddeling er det jo en trend i norsk skriftsspåk at flere og flere ord blir oppdelt. Dette henger nok sammen med det engelske språkets økende innflytelse på det norske språket. Det engelske skriftsspråket karakteriseres av hyppige orddelinger. Er mine manglende orddelinger lovlige?
"Sjansen" er jeg derimot ganske sikker på at jeg fikk til.
Unnskyld ti tusen ganger.

"selvoppnevnte eksperte"? jaja... lenge level skrivefeilene, sier nå jeg. påfallende forresten, at homsediskusjonen sklir ut i en ren grammatikkdiskusjon. egentlig ganske bra, siden det tross alt ikke spiller noen rolle om du er homse eller ikke, i alle fall ikke når det er snakk om hvor god du er på ski. når det er sagt, mener jeg at hvilken legning du har spiller minimal rolle. bare tenk på det: hvor ofte har dere introdusert dere selv som hetero jibber eller straight storfjellskjører? la homser være homser, streitinger være streitinger, kom dere ut og lek i stedet!

 
Annonse
Annonse
Annonse