Filmkonkurransen!

Hvor mange her har sendt inn et bidrag til årets filmkonkurranse?

Har laget skifilm, dvs mest jibbing. Var så heldig at jeg fikk filmet jon olsson og cr.johnson under opphold i colorado, så det tror jeg vil trekke bra opp. Er veldig fornøyd med redigeringen selv, og alle som har sett den mener den knuser de filmene som var ifjor

vi skal sende inn ja!
fortsatt noen få dager igjen !

Har sendt inn, men ikkje de treng ikkje vera redd for konkurranse...

Feigt å sende inn filmklipp fra verdens beste kjørere da, da blir jo filmene automatisk mye bedre. Vi har sendt inn men blei nok ikke så bra gitt, blir bedre til neste år. Tror nok fieldproductions stikker av med seiern....

Ja jeg og en kamerat har laget film og sendt inn må si det at det er feigt med jon olsson og div!!

Det spørs om det hjelper og ha Olsson og gutta hvis det andre er dårlig...
Konkurransen går jo ut på å filme noe selv, så jeg tror ikke de bryr seg noe om om dere har filma olsson og gutta...

Er jo faen meg bare piss, hvis han dusten sender inn av jon olsson o.l kan han glemme og vinne eller nærme seg en bra plassering. Konkurransen går ut på å lage en EGENPRODUSERT actionsportfilm!

Filmen er jo egenprodusert selv om det er med klipp fra olsson og Johnson. Men veit ikke om det er så lurt å ha de klippa med... Kommer jo helt ann på hva dommerne ser på, noe de ikke akkurat har sagt så mye om syns jeg! Hvorfor den filmen i fjord vant skjønner jeg jo ikke helt....!!

Filmen min er fremdeles egenprodusert. Det er jeg som har redigert den, og det er jeg som har lagt til musikk. Er ikke min feil at jeg kjenner Jon Olsson ettersom jeg har bodd i Åre. Second Attemp inneholdt også sponsa kjørere, men da var det ingen som klagde. Selvfølgelig er det lettere å få en film bra med bra nivå på kjørerene, men det er det som er med på å skille vinnerfilmen fra de andre. Stay tuned for en film med jon, cr og kye petterson, i tillegg til noen norske kjørere som ikke er sponsa!

HAr ikke sendt inn film, men jobber med en nå.. Blir ikke ferdig til konkurransen, men til neste år!! DA!!! Bare vent..
Hvorfor syter alle over at Jon+++ er med??
Er jo bare bra at det er fler som får filmet gutta.. Veit ihvertfall at jeg ikke hadde sagt nei... Står jo heller ingenting i reglene om at det kun skal være usponsa kjørere i filmen... Egenprodusert vil si; filmet og redigert på egenhånd..
Lykke til alle sammen!

jeg vinner. jeg har med marius og kim slå den!!

Jeg synes mye av poenget blir borte hvis man flyr rundt og filmer pro"s på alle konkurransene som er her i landet, selvom man redigerer det selv. Ifjor var ikke andreas håtveit like kjent som han var. Og jeg personlig tror at det var pga at siden de vant for to år siden, så vant de ikke i fjor. Hvis skifilm.no hadde sendt inn i år ville jeg blitt skuffet. De har vel gjort sitt i denne konkurransen for AMATØRER. Men tiden vil vise hva dommerne er ute etter.

Fristen er for tidlig!

Sprællskogen har nå sendt inn sitt bidrag....

siden det er en film konkurranse bør det jo være kvaliteten på filming og redigering og sånn som bør være utslagsgivende. men det betyr ikke at du kan filme hvem som helst så lenge det andre er bra. det bør jo være en viss kvalitet på kjøringen, ellers blir det jo bare tull. hvem som helst kan jo dra på konkurranser å filme prosene, men filming fra konkurranser blir sjeldent bra, det ser man jo også på de "proffe" skifilmene. filmen bør jo være variert, med innslag fra park og pudder og lign. dermed blir et eller to opptak av cr og jon på en kicker i en park i colorado ikke nødvendigvis vinner billetten. men det skal sies at skifilm surfer mye på at de har andreas håtveit, som er en av norges beste til å hoppe og snurre og raile og sånt.

Redigeringen til Skifilm.no suuugde den gangen og eeeneste grunn til at de vant var et overlegent nivå, men fair nok det!BadBoys ble Nr2 den gang. Vinteren i nord ble dritt i 02/03, så det ble ikke noe bidrag i fjor pga for lite filmmateriale. Men så fant vi ut at Lofoten (der jeg bor) har noen av Europas beste surfemuligheter, så jeg blanda det inn i filmen sammen med litt ski, snowboard, sk8 og bjelleklang. Det håper jeg gjør susen i år! Det trenger jo ikke bare å handle om ski og snøbrett...

og surf er jo dobbelt så kult som ski og snøbrett til sammen!

 
Annonse
Annonse
Annonse