Feteste ski butikk i Stavanger?

Få høre hva dere mener da folkens..

Ingen, det er ingen gode skibutikker i stavanger.

Vi er ikke akkurat utskjemt med glimrende butikker... Men har best erfaringer med Platou. De har bra utvalg, god peiling og klarer ordne det meste.

Platou er best i distriktet vårt. Butikker på Sandnes og Madlakrossen (sikkert feil skrivemåte...).
De er stort sett dritdyre, men har bra utvalg og flinke folk i butikkene. Se opp for Skibaluba i oktober med 50% rabatt!
De andre butikkene er dønn feige og tar kun inn utstyr som selger bra til kjipe Sirdals-turister (jævlig flatt og kjipt for de uinvidde)...

Helt enig jeg også!! Platou hjelper deg med det meste, og prisene er ikke så aller verst. Dessuten er betjeningen en gjeng med flinke og koslige folk! Sjekk ut den nye butikken på Madlakrossen, det anbefales!

den beste butikken er uten tvil olly sport i hillevåg, best utvalg og kompetanse

Fikk helt sjokk da jeg så at de solgte Vølkl Gotama på Olly!.Undrenes tid er tydeligvis ikke forbismile.Men peil har de absolutt ikke der.

har soleklart best peiling, det beste utstyret og de beste folkene. Ikke akkuratt billigts men klart best. Sandnes butikken har best peiling, han mørke gutten er riktig mann å spørre om det gjelder telemark utstyr.

stemmer kjøpte 777 av han(Mørke gutten) helt konge ski...anbefales

jeg heter faktisk Fredrik....

Kan det være en mulighet å bestille fra et annet sted i landet, eller få bekjente til å handle for deg, hvis du vet hva du vil ha?

Ellers vurderer jeg selv å bestille ski fra http://www.telemark-pyrenees.com/

Völkl Supersport 6 for NOK 4200 + moms er f.eks. en god deal. Hvis du ikke finner de skiene du har lyst på der, finnes det helt sikkert masse andre nettbutikker. Antakelig lønner det seg enda mer å handle fra USA, med tanke på dollarkursen. Noen som har tips til sjapper over dammen?

 
Annonse
Annonse
Annonse