Feil valg av liv!?!??! Stanton skinner!!!!

Bare sjekk Stanton nå, a gutta!

http://www.arlberg.com/englisch/wetter/livebildgalzig.php3

Tenk å være der nå a!!! I sedet sitter jeg innestengt på et kontor og ser i veggen. Hva driver jeg med? Må se å komme meg til en skallekrymper.... mine prioriteringer virker sinnsyke!??!?

Du bør snarest gjøre om på dine pri.

Du er ikke alene, vi er mange som har det sånn.

Skulle vært 16 og visst det man vet nå (31).

Thrust me, det er så fuckings oppkjørt der nå. Sonnenkopf deriomot(se fri-flyt artikkel for lenge siden) er det nirvana

Den desidert og uten sammenligning beste ferieuka mi ever: http://home.online.no/~groedahl/verbier_2004.htm

Verdt hver en krone og vel så det!

Nå har jeg jo heldigvis egne fjell rett utafor stuedøra og har blitt flinkere med prioriteringene med åra så det finnes håp!

Dra ut og lek wink

hvordan det er i Anton nå!!

http://www.bigtrix.com/modules.php?name=News&file=article&sid=575

ser helt sinnsykt ut!!

løp og kjøp flybill!!

Var i der for litt under ca 2 1/2 uke siden. Var der de 3 første dagene snøen kom. Bare på de dagene var der mye bra pudderkjøring. Dro deretter til Engelberg hvor var vi hadde drømmekjøring av en annen verden. Var der i 9 dager, og det snødde vilt de første 5 dagene. Kanske første gang i mitt liv satt jeg å håpte på at det skulle slutte å snø. Bisar tanke engentlig. Men der og da reall. Først og fremst for skredfaren, men også for å få mulighet til å få noen dager med pudder/sol og lange turer. Og når den 3 siste dagen kom med sol og Laub åpnet!!!!!!!!!! Run of my life! Må ellers si at sveitserne var flinke til å sprenge slik at mulighetene til å kjøre utenfor var relativ god. Hvor mye snø det kom ? ca 1.20 i byen og bortimot 2 m på fjellet. OG JEG TAR IKKE I DA.

Må nok nedover igjen løpet av vinteren. Og det er nok lurt å tenke nord i alpene, da det også var her det var best før denne snøen kom. (Dette innlegget ble mye lenge en planlagt gitt...)

Hi, hi smile Så superbra!! Håper det kommer mer til uka... Eller et annet sted i Alpene.

Kom hjem fra St.Anton for noen timer siden, etter at det hadde snødd sinnsykt mye i løpet av uka, var det skyfri himmel og bunnløs pudder hele fredag. Er ikke lokalkjent, så jeg leide guide og kjørte perfekt pudder på rendl og en sinsykt lang og bra tur i stuben på slutten av dagen. Spere til neste tur allerede.

Er her nede naa og fikk foerste tur i pudder og solskin paa fredag... var syyyykt heldig!!

 
Annonse
Annonse
Annonse