Fader vår

Du som er i skyen
la ditt navn ei besudles
av regn og drittvær
La min vilje skje på jorden
gi oss skiføre
Gi oss i dag vår daglige snø
Og ta vekk alt regn
når vi og holder oss unna all kunstsnø
led oss ut i fristelsen
frels oss fra hardt føre
For dette fikser du, det blir pudder i morra
Amen

velsignet være den som ber til beste for ski, for pudder er som manna fra himmelen; et mirakel de få forunt! måtte dagen komme, raskt, da vi enkle mennesker bøyer oss i snøen og kjenner pudder kile nesetippen!

dæven jonas, det der var en bønn jeg kan like! Er det ikke også no greier om å forlate våre synder? Selv ber jeg pent om unnskylding for bruk av pitbull bindinger på sent 90 tall... og hvis det er noen som har syndet med blades eller monoski eller annet ukristelig svineri, så har de med å brenne skiten og ofre en gjøkalv fortere enn svint

Her prøver jeg med bønner til de høyere makter, men hva skjer? Absolutt ingenting. Nå betaler ikke jeg medlemskap i statskirka fordi jeg har en mistanke om at det ikke er verdt pengene, men likevel. Noe må han da få til. Han har ikke så mange prosjekter gående for tida etter det jeg kan skjønne. Sjekka skiinfo og det snødde 2 steder i går. Latterlige 2 cm. Kan man ta mannen der oppe med bakgrunn i markedsføringsloven? Jeg mener at han lover langt mer enn han holder. Sjefen over alle sjefer meg langt inn i det innerste av min utørkede rass. Han gidder ikke gi meg snø, jeg gidder ikke støtte han. Bibelen og fader vår er herved plassert i samme hylle som Selctkatalogen. Men det var et ærlig forsøk, jeg prøvde.

Du må be om tilgivelse for dine synder, ellers funker det selvsagt ikke! Kom igjen du syndige menneske, list opp dine mørkeste tanker (feks. "hadde vært litt kult å prøvd snowblades egentlig"wink eller liknende...Også tar du 47 ave maria og 14 dager faste så skal vi se at det blir årning.

Jeg ber herved om tilgivelse for den mintgrønne skidressen jeg kjørte rundt i på slutten av 80 tallet. Jeg ber også om tilgivelse fordi jeg syndet en gang i 1995. mannen jeg kjørte ned i skibakken vred seg i smerte og stønnet, hans lille sønn sto ved siden av og gråt. Jeg ber herved om tilgivelse for at jeg rasa freskeste vei ned til bilen og skiftet jakke så ingen skulle kjenne meg igjen. Jeg var bare så usigelig glad i sesongkortet mitt, og ville ikke miste det. Beklager min materialistiske holdning, men jeg var en fattig student.
Jeg har nå ofret det siste nummeret av Coctail, og håper dette kan bidra til at du vil se i nåde til meg og gi meg puddersnø. Jeg er dessuten rede til å ta min straff. Legger til noen Ave Maria i tilfelle du skulle være i det katolske hjørnet i dag.

Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria,Ave Maria!!!!!
(Til alle kristne: respect! mener ikke å være blasfemisk. Er bare sjuk etter snø).

halleluja!

 
Annonse
Annonse
Annonse